• Alkuun
  • Sisustus, Koti ja Asuminen

Sisustus, koti ja asuminen

Täältä löydät sisustukseen ja asumiseen liittyvät artikkelimme. Voit lukea esimerkiksi kodin säilytysjärjestelmistä, makuuhuoneen ja olohuoneen sisustuksesta ja uusimmista sisustustrendeistä. Täältä löydät myös suositun Suomela testaa-osiomme sekä juttusarjamme hyödyllisistä mobiilisovelluksista.

Kategoriat - arkisto / Ajankohtaista, asuminen, asukkaat Pelastakaa Lapset ry etsii nyt uusia lomakoteja lapsille. Lomakodin lapselle voi tarjota luotettava perhe tai aikuinen, joko maaseudulla tai kaupunkiympäristössä.
Rakenna ja Remontoi / Sisävalaistus Hyvä valaistus on investointi viihtyisyyteen ja hyvinvointiin. laadukkaat ja energiatehokkaat lamput ovat pitkän käyttöikänsä ansiosta myös edullinen ratkaisu. Katso lampunvalintavideo!
Lämmitys ja LVI / Puulämmitys Helppoa polttopuiden tekoa turvallisesti ja ergonomisesti mahdollisimman vähin rukkasten jäljin.
Rakenna ja Remontoi / Maalaus ja tapetointi Uutuustapeteissa on paljon luontoaiheita ja ominaista on myös paluu menneiden aikojen tunnelmiin. Toisaalta erilaiset tulostetapetit kasvattavat suosiotaan. Tutustu upeisiin tapettimalleihin ja inspiroidu uudistamaan kotiasi vaikkapa röntgen-kuvalla tai supersankareilla!
Tutkimukset & tilastot Kela maksoi asumistukia vuonna 2013 yhteensä 1 414 miljoonaa euroa. Kelan asumistukimenot ovat kasvaneet viisi vuotta peräkkäin syksyllä 2008 alkaneen taloustaantuman jälkeen.
Rakenna ja Remontoi / Sisävalaistus Työnalle on hoitovapaalla ja hengaa pikku naskalin kanssa kotona kahdestaan jutellen remonteista ja budjeteista totta kai. Seuraavassa ideoita siitä kuinka voit tuunata vanhoja sisävalaisimia.
Sisustus, Koti ja Asuminen / Matkailu Lumivyöryreppu, suksivoiteet ja säilykkeet. Kaikki esineitä, joiden kuljettaminen lentokoneessa voi mietityttää tottunuttakin matkustajaa. Lue toimintaohjeet!
Rakenna ja Remontoi / Sisävalaistus Erittäin hyviä lamppuja on saatavilla, eivätkä parhaat tuotteet välttämättä ole markkinoiden kalleimpia. Lamppujen energiatehokkuudessa on kuitenkin suuria eroja. Tutustu eurooppalaisten laboratorioiden tutkimustuloksiin!
Tutkimukset & tilastot / Asumisen tilastot Omistusasujien asumiskustannukset koostuvat kotitalouksien ostamien uusien asuntojen hinnoista ja omistusasumisen muista kustannuksista, kuten asuntojen peruskorjauksista. Katso tilasto!
Rakenna ja Remontoi / Maalaus ja tapetointi Millä maalilla ja miten keittiön saa maalattua uudenveroiseksi. Tikkurilan tuotepäällikkö Pia Hämäläinen kertoo.
Rakenna ja Remontoi / Kaapistot ja komerot Perheen nuorimies aikuistui ja perusti oman kodin. Hänen vanhasta huoneestaan tuli oivallinen kotitoimisto, ja samalla saatiin rutkasti uutta ja kätevää säilytystilaa vaatteille.
Rakenna ja Remontoi / Maalaus ja tapetointi Kupruileeko seinä, kuultavatko likatahrat? Kyllä kotimaalarikin pääsee hyvään lopputulokseen, kun tekee pohjatyöt kunnolla. Lue, kuinka yleisimmät maalausmokat vältetään!
Suomela-tv

Jopa puolet suomalaisista uskoo, että kotimaanmatkat kannattaa säästösyistä tehdä omalla autolla. Ekologisen yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijan mukaan tämä on kuitenkin harhaluulo.

Sisustus, Koti ja Asuminen / Kotitoimisto Nykyisin etätyötä tehdään yhä enemmän. Kotona työskentely on vaikeaa, jos ei voi olla rauhassa. Monilla työhuone on osa asuntoa.Tutustu Asuntomessujen etätyötiloihin!
Keittiö / Säilytysjärjestelmät ja varastot Kun kodin kaikille tavaroille on asialliset säilytyspaikat, järjestys säilyy. Tässä muutama vinkki järjestyksen ylläpitoon!
Sisustus, Koti ja Asuminen / Säilytysjärjestelmät ja -vinkit Järjestys se olla pitää pientalossakin. Lue vinkit, kuinka pidät kodin tavarat järjestyksessä.
Sisustus, Koti ja Asuminen Huolellinen sisustussuunnittelu on jokaisen kodikkaan kodin salaisuus. Oli tila sitten olohuone, keittiö, makuuhuone tai vaikkapa terassi, sisustamiseen ja sisustussuunnitteluun kannattaa satsata.
Sisustus, Koti ja Asuminen / Sisustus Onpa kyseessä pieni tai suuri ongelma, ammattilainen osaa katsoa tilannetta koulutetuin silmin ja ratkaisukin löytyy yleensä helposti.
Sisustus, Koti ja Asuminen / Asumisen ideat - uusimmat sisustustrendit ja ideat Design-suihkuseinä, Vuolukiviuunin uutuuspinnoite ja miljoonien sytytyskertojen led-lamppu. Tutustu elokuun tuoteideoihin!
Sisustus, Koti ja Asuminen / Huonekalut Valitse sohva käyttäjien ja käytön mukaan. Tässä perustietoa sohvan ostajalle, poimintoja erityyppisten sohvien valikoimista sekä vinkejä sohvan hoitoon.
mainos

Vaivaako sinua siitepölyallergia?
mainos
Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa