NATALIA BROTHERUS
KUVAT NINA DODD JA VALMISTAJAT
Iloisen värikkäät kankaat sopivat niin ikkunoihin kuin verhoiluun.
Hurmaavia kankaita. Iloisen värikkäät kankaat sopivat niin ikkunoihin kuin verhoiluun. Marimekon uutuuksia ovat muun muassa Erja Hirven upea verhokangas Keisarinna ja Iiro A. Ahokkaan eläväinen raitakuosi Pelimanni. Keisarinna maksaa 22,50/m ja Pelimanni 22,50/m. Vihreä tuoli on päällystetty Ahokkaan Kirsikka-kankaalla, 45 euroa/m.
Kevätauringon valaisemaan keittiöön sopii italialainen Bugatti Vela -tehosekoitin.
Keittiön väriläiskä. Kevätauringon valaisemaan keittiöön sopii italialainen Bugatti Vela -tehosekoitin. Hinta 230 euroa. Myynti muun muassa Stockmann ja erikoisliikkeet.
Vaatteiden ja hajuvesien lisäksi Kenzon tuoteperheeseen kuuluu myös laaja valikoima astioita, liinavaatteita, sängynpeitteitä, tekstiilejä, pyyhkeitä ja kankaita.
Pöytä koreaksi. Vaatteiden ja hajuvesien lisäksi Kenzon tuoteperheeseen kuuluu myös laaja valikoima astioita, liinavaatteita, sängynpeitteitä, tekstiilejä, pyyhkeitä ja kankaita. Azyade-lautanen (60 euroa/pari) ja Bangalore-espressokuppi (80 euroa/pari) sopivat mainiosti yhteen. Eteerisen herkkä Akiko-muki 70 euroa/pari. Myynti Gero.
Painokuoseissa näkyy paljon luonnonläheisiä aiheita, mutta myös moderneja kuvioita.
Luonnonläheisiä printtejä. Painokuoseissa näkyy paljon luonnonläheisiä aiheita, mutta myös moderneja kuvioita. Hau Hauzin Pioni-, Silmu- ja Koli-tyynyt ovat kevään ajatonta mallistoa. Tyynyt ovat 100 % pellavaa ja printit käsinpainettuja. Myynti Hau Hauzin nettikauppa.
Nuuksio Home Collection tarjoaa ihastuttavia New England-, Old Nordic- ja Provence -vaikutteisia sisustuskokonaisuuksia aidosta puusta.
Klassista kauneutta. Nuuksio Home Collection tarjoaa ihastuttavia New England-, Old Nordic- ja Provence -vaikutteisia sisustuskokonaisuuksia aidosta puusta. Musta massiivipuinen lasivitriinikaappi noin 1 550 euroa. Keittiösaareke noin 220 euroa.
KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN, TAKETE OY
Ikean ODDA-sarja on kehitetty nuorisoa ajatellen.
Nuorison makuun. Ikean ODDA-sarja on kehitetty nuorisoa ajatellen. Sarjaan kuuluu muun muassa istuin, joka muuttuu käden käänteessä lisävuoteeksi sekä kaluste, jolla on kolme eri käyttötarkoitusta: naulakko, säilytyskaluste ja pyykkikori. Hinta 249 euroa.
Sään kestävä laiskanlinna.
Sään kestävä laiskanlinna. Jukka Setälän suunnittelemasta Fatboy® Originalista on kehitetty ulkokäyttöön sopiva malli Outdoor. Hollantilaisen Alex Bergmanin suunnittelema kestävä laiskanlinna ei haalistu auringossa. Väreinä musta, ruskea, nutria, valkoinen, oranssi, punainen, turkoosi ja lime. Tuolin koko 140 x 190 cm, hinta noin 299 euroa. Myynti esimerkiksi Vepsäläinen.
Tuoksuva, hyödyllinen ja näyttävä kevätkokonaisuus syntyy yhdistämällä kukkia ja yrttejä.
Kukkia ja yrttejä. Tuoksuva, hyödyllinen ja näyttävä kevätkokonaisuus syntyy yhdistämällä kukkia ja yrttejä. Kaikki mahtuvat samaan amppeliin, joka on helppo ripustaa vaikka keittiön ikkunaan. Ikean amppeli Agen 19,95 euroa, kukat ja yrtit Plantagen.