Viiniköynnös kasvaa myös Suomessa

Avainsanat esikko, kesä, oja
Share 
0 ääntä

Kiinnostaako viininviljely? Ilmastonmuutoksen ja viiniköynnöslajikkeiden jalostuksen seurauksena kotimaisten rypäleviinien kaupallinen tuotanto saattaa olla Suomessa mahdollista jo lähitulevaisuudessa.

Viinikoynnoksen kasvatus SuomessaTälläkin hetkellä se onnistuu sellaisilla lajikkeilla, jotka kestävät talven kylmyyttä ja kypsyvät kesällä nopeasti.
Juha Karvosen kirjassa Viiniköynnöksen kasvatus Suomessa (Pilot-kustannus 2007) kerrotaan pohjoisista viiniköynnöslajikkeista ja niiden Suomen olosuhteisiin soveltuvista kasvatusmenetelmistä. Kirjan hinta Pilot-kustannuksen nettikaupassa 35 euroa, kirjaa voi ostaa myös kirjakaupoista.
 
Lisätietoja Juha Karvonen, (03) 362 0773 ja kustantaja Juhani Vesikko puh. 0400 607 933
 

Teksti Suomela.fi toimitus

Olet kirjautunut nimellä Kirjaudu ulos Muuta tietojasi

Mitä mieltä? Klikkaa ja kommentoi artikkelia.

Vastaa/kommentoi
mainos

Etsi yritys

Katso lisää yrityksiä täältä

Vaivaako sinua siitepölyallergia?
mainos
Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa