Pääkirjoitus 1.10: 1,45 miljoonaa postilaatikkoa!

Share 
0 ääntä

Niin moneen jaettiin Suomelan ykkösnumero. Nyt siis myös rivitaloihin!

Kuva: Domus

Kyllä, jakelumme on kasvanut entisestään! Tästä numerosta lähtien Suomela jaetaan veloituksetta omakoti-, pari- ja maatalojen lisäksi myös rivitaloihin! Odotettu ja toivottu lisäjakelu nostaa Suomen 3. suurimman aikakauslehden painosmäärän jo lähes 1,5 miljoonaan.

Sydämellisesti tervetuloa kaikki uudet lukijamme, käykääpä tutustumassa nettisivuihimme osoitteessa suomela.fi! Löydätte sieltä paljon hyödyllistä tietoa mm. rakentamiseen, remontointiin, lämmitykseen ja puutarhaan liittyen.

Iloinen tervehdys myös "vanhoille" lukijoillemme; oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille! Suomelan vuosi 2010 on täynnä monipuolista ja hyödyllistä luettavaa kaikille pientaloasujille. 

Tässä numerossa teemoina ovat kylpyhuone ja sauna sekä terveydelle tärkeä sisäilma. Poimi sivuiltamme vinkit kylpyhuonekalusteiden valintaan. Muita aiheitamme ovat mm. palovaroittimet. Niitä koskevat säädökset tiukentuivat vuoden alusta, joten tarkistapa kotisi palohälytinten määrä, sijoittelu ja toimivuus. Kevätkin tekee tuloaan, joten nykyiset ja aloittelevat viherpeukalot voivat jo virittäytyä tunnelmaan viher- ja puutarhavinkkiemme kera.

Nautitaan talvesta ja odotellaan kevättä!

Ps. Muista! Seuraava Suomela on tosi runsas remonttinumero! Se ilmestyy 6.4.

Johanna Lehto, päätoimittaja
Johanna Lehto, päätoimittaja

Teksti Johanna Lehto, suomela nr 1.10

Olet kirjautunut nimellä Kirjaudu ulos Muuta tietojasi

Mitä mieltä? Klikkaa ja kommentoi artikkelia.

Vastaa/kommentoi
mainos

Etsi yritys

Katso lisää yrityksiä täältä

Vaivaako sinua siitepölyallergia?
mainos
Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa