MAINOS

Automaattinen savusaunan kiuas toimii pelleteillä

Lämmitys

Kotimainen savusaunan kiuas Easy Auvo toimii pelleteillä. Kiukaan lämmitys onnistuu automaation avulla tottumattomaltakin turvallisesti. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Automaattinen savusaunan kiuas käynnistetään nappia painamalla, ajastimella tai kännykällä. Saunan tavoitelämpötilan voi asettaa haluamakseen, ja kiuas sammuu, kun sauna on riittävän lämmin. Automatiikka säästää valmistajan mukaan polttoainetta ja lämmitykseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Kotimainen innovaatio

Pellettikäyttöinen automatisoitu savusaunan kiuas

Easy Auvo on pelletillä toimiva savusaunan kiuas, joka käynnistetään nappia painamalla, ajastimella tai kännykällä.

Auvon tarina alkoi 2010. Hakkeella toiminut Easy Auvo 1.0 oli krouvi ja karkea automatiikaltaan.

Tänä vuonna käyttöön otettu uudistettu savusaunan kiuas toimii pelleteillä ja käynnistetään nappia painamalla, ajastimella tai kännykällä. Saunan sisätiloihin ei lämmityksen aikana ole tarvetta mennä.

Kiuas sammuu, kun sauna on riittävän lämmin. Automatiikan ansiosta myös savun määrä on säädettävissä mieltymyksen mukaan.

Paloturvallisuuteen on panostettu – savusaunan kiuas sammuu itsestään

Savusaunan kiuas automatiikka

Kiuas sammuu, kun sauna on riittävän lämmin. Automatiikan ansiosta myös savun määrä on säädettävissä mieltymyksen mukaan.

Käyttäjä pystyy muuttamaan pelletinpolton muuttujia vain rajatusti, joten inhimillisen erehdyksen vaara on minimoitu. Kiukaassa on koko lämmityksen ajan tasainen maltillinen tuli. Termostaatti katkaisee lämmityksen automaattisesti ennen kuin sauna on liian kuuma.

Lisäksi kiukaan nopea sammutus on mahdollista milloin tahansa lämmityksen aikana ja mahdollisesta ylikuumenemisesta tulee automaattisesti hälytys kännykkään.

 

Lisätietoja: Kojonkulman hake, www.hake.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kiuas pelletti savusauna savusaunan kiuas