pohja

Tee itse Omien pääsiäismunien tekemiseen voit löytää materiaaleja keittiöstä, ompelulippaasta tai kierrätyspusseista. Katso ohjeet!
Piha ja Puutarha / Puutarhanhoito Vuonna 1947 perustettu Peltolan Siirtolapuutarha Turusta sai vuoden 2013 tunnustuksen: alueella on 220 mökkipuutarhaa, joista 50 osallistui Avoimet Puutarhat -tapahtumaan. Tutustu!
Rakenna ja Remontoi / Kodin kosteus- ja homevauriot Katso Jorma Piisisen video-ohjeet, kuinka tarkastat ja huollat talosi eri rakenneosia. Vuorossa kellaritilat.
Rakenna ja Remontoi / Kodin kosteus- ja homevauriot Jokainen asukas voi omalla toiminnalla ennaltaehkäistä kosteusvaurioiden syntymistä sekä samalla lisätä kodin käyttöikää ja edistää asumisterveyttä. Torju viisi yleisintä kosteusvaurion syytä!
Rakenna ja Remontoi / Ikkunat ja ovet Suomalaisten suhtautuminen kotiinsa on rentoa. Läntisissä naapurimaissa asunnon merkitys statussymbolina on paljon suurempi kuin Suomessa, kertoo tuore pohjoismainen kysely.
Piha ja Puutarha / Puutarhanhoito Tutkimus: selvästi yli puolet suomalaista aikuisista (61 %) toivoo, että oma piha näyttäisi nykyistä viihtyisämmältä. Lue kaikki tulokset!
Rakenna ja Remontoi / Korjausrakentaminen Suomessa tehdään vuosittain noin 14 000 omakotitalokauppaa. Ainoastaan 50-60 % kaupan kohteena olevista taloista kuntotarkastetaan. Tehdäänkö kauppaa pelkällä tuurilla?
Rakenna ja Remontoi / Ikkunat ja ovet Ikkunaremonttia suunnittelevan kannattaa vertailla ikkunoiden energiatehokkuutta. Jo 1500 ikkunalla on vapaaehtoinen energiamerkintä! Lue lisää.
Rakenna ja Remontoi / Ulkomaalaus Kokosimme vinkit onnistuneeseen julkisivujen maalaamiseen. Hyvin pintakäsitelty julkisivu suojaa talosi arvon. Lue lisää!
Kategoriat - arkisto / Ajankohtaista, muut Suomelan suosittu verkkopalvelu suomela.fi uudistuu kokonaisuudessaan lähiaikoina. Sivuston palvelukyky on viritetty vastaamaan tämän päivän pientaloasukkaan vaatimuksia niin sisällöllisesti kuin teknisesti. Lue lisää! 
Sisustus, Koti ja Asuminen / Kolumni Nicke Lignell Kaupunkilaistuttavani soitti ja kysyi saisiko tulla käymään, hieman maistelemaan ”maalla asumisen idylliä ja ihanuutta”. Lue Nicken kolumni!
Rakenna ja Remontoi / Talot ja talopaketit Kattavinta talotoimitusta kutsutaan nimillä muuttovalmis-talo tai valmistalo. Suomela kokosi katsauksen muuttovalmistaloista. Tutustu malleihin.
Rakenna ja Remontoi / Ulkomaalaus Ennen huoltopesua ja homeenpoistoa suojaa ympäristö ja muut rakennusosat huoltopesu- tai homeenpoistoaineen roiskeilta. Lue 10 kohdan tee itse -ohje!
Rakenna ja Remontoi / Katto, vesikatto, katteet Vanhan maalaistalon iäkkäässä tiilikatossa oli vuotokohtia ja se oli kauttaaltaan sammaloitunut. Katemateriaali vaihtui remontissa rakenteita säästäen tiilenpunaiseen teräkseen.
Rakenna ja Remontoi / Katto, vesikatto, katteet Katemateriaalia valittaessa joudutaan puntaroimaan näyttävyyden ja helppohoitoisuuden välillä. Kattomateriaalin valintaan vaikuttavat myös kaavamääräykset ja katon muoto.
Sisustus, Koti ja Asuminen / Ajoneuvot, perävaunut Jokainen tuntee suomalaisen pelialan maailmanmenestyksen, mutta hyviä uutisia kuuluu myös perinteisemmiltä toimialoilta. Lue lisää!
Rakenna ja Remontoi / Korjausrakentaminen Näyttelijä Niina Lahtinen sai toiveidensa alakerran – ja pirteät pesutilat. Tutustu remonttiin ja kuviin!
Rakenna ja Remontoi / Lattiamateriaalit Vanha tammiparketti oli peruskunnoltaan ihan hyvä, mutta tunkkaisen oloinen. Parketti kunnostettiin kuin uudeksi hiomalla ja lakkaamalla. Lue lisää!
Kylpyhuone, WC ja Sauna / Kylpyhuonetarvikkeet Kevään ja kesän kylpyhuonetrendien avainsanoja ovat viihtyisyys ja toimivuus. Persoonallista ilmettä kylppäriin saa vaikkapa itse tehdyillä koristeilla.
Lämmitys ja LVI / Ilmalämpöpumput Monessa kodissa pohditaan ilmalämpöpumpun hankkimista. Pumpulla voisi saada talven lämmityskuluista kasvavan sähkölaskun kuriin, ja kesähelteillä se toisi viilennystä kotiin. Onko siitä oikeasti hyötyä? Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.
- mainos -

Jarmo Kekäläisen mökin jätevesiasiat kuntoon harmaavesipuhdistajalla - katso asennusvideo!

mainos

Vaivaako sinua siitepölyallergia?
mainos
Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa