Jalopuu kannattaa hankkia asiantuntijalta

Talo

Woodim Oy:n 20 puulajin varastovalikoimasta löydät helposti puuraaka-aineet tuotteisiinne.

Suomela verkkoadvertoriaa

Jalopuu on aivan oma taiteenlajinsa. Oy Woodim Finland Ltd on reilut 20 vuotta toiminut jalopuukaupan osaaja Lahdesta. Laajasta, yli 20 puulajin varastovalikoimastamme löydätte helposti puuraaka-aineet tuotteisiinne.

Toimitamme kaikkia tuotteitamme myös jatkojalostettuina tarpeenne mukaan. Saatte sahatavarat tarvittaessa paneeleina, listoina ja lattialautoina, lisäksi määrämittaisina sekä pintakäsiteltyinä. Puutasot toimitamme valmiiksi työstettyinä aukkoineen, määrämittaisina ja pintakäsiteltyinä.

Uusi puulaji saunasisustamiseen, Amerikan Tulipuu!

Pohjois-Amerikassa yleisesti kasvava tulipuun puuaines on kevyttä ja kestävää, tämä Suomessa kauniin ruskea lämpökäsitelty tuote sopii erinomaisesti saunojen ja pesuhuoneiden sisustamiseen. Amerikan Tulipuuta on saatavilla laudelautana, paneelina sekä useana eri listana. Paneelin profiilina on tyylikäs sts pienellä pyöristyksellä.

Jalopuukauppaa myös tulevaisuudessa

Kestävän kehityksen periaatteen mukainen toimintamalli on meille erityisen tärkeää ja siksi varmistamme aina myymiemme puutavaraerien alkuperän, me Woodimissa haluamme tehdä vastuullista puutavara kauppaa vielä huomennakin! Puutavara raaka-aineena on täysin uudistuvaa, hyvin tehtynä ja hoidettuna sen elinkaari kestä sukupolvelta toiselle.

jalopuu höyläys

Toimitamme kaikkia tuotteitamme myös jatkojalostettuina tarpeenne mukaan.

 

Lisää kuvia ja inpiraatiota:

www.facebook.com/oywoodimfinlandltd

http://www.suomela.fi/jalopuuta-ja-massiivipuulevyja


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

amerikan tulipuu jalopuu massiivipuu woodim

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.woodim.fi/

Oy Woodim Finland Ltd. on vuonna 1995 perustettu vahva jalopuiden ja massiivipuisten liimalevyjen maahantuoja ja tukkuliike. Pitkäaikaiset liikesuhteemme tavarantoimittajiin ympäri maailman takaavat luotettavat toimitukset. Laajasta, yli 20 puulajin varastovalikoimastamme löydätte helposti puuraaka-aineet tuotteisiinne. Toimitamme kaikkia tuotteitamme myös jatkojalostettuina tarpeenne mukaan. Nykyaikainen varastoterminaalimme Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella mahdollistaa joustavan logistiikan ja nopean asiakaspalvelun. Kestävän kehityksen periaatteen mukainen toimintamalli on meille erityisen tärkeää ja siksi varmistamme aina myymiemme puutavaraerien alkuperän. Tervetuloa www-sivuillemme. Jalopuu- ja massiivipuulevykaupan ammattilaiset palveluksessanne!

Lue lisää: Oy Woodim Finland Ltd