Katso videolta, kuinka Fiskars QuikFit™ harjoja testataan

Piha

- MAINOS - Katso videolta, kuinka Fiskars QuikFit™ uutuusharjat tekevät puhdasta jälkeä! Alussa on ensin lyhyt Fiskars-esittely.

Tämän artikkelin on tuottanut Suomelan yhteistyökumppani, joka vastaa artikkelin sisällöstä ja artikkeliin liittyviin kysymyksiin.

vinjetti-lgo-ja-linkki-Fiskars

Uudet Fiskars QuikFit™ harjat puhdistavat tehokkaasti pihan ja puutarhan. Fiskarsin piha- ja puutarhatöihin täydellisesti sopiva työkalusarja on nyt jokaisen omakotitalonmiehen satavilla– pihaharja, patioharja ja luuta.

Fiskars QuikFitin™ nopeasti ja varmasti kiinnittyvien työskentelypäiden avulla pihanomistajat pääsevät helposti käsiksi erilaisiin pihan ja puutarhan töihin, kuten kevätraivaukseen, syyssiivoukseen ja talven puhtaanapitotöihin.

Fiskars tänään

Vuonna 2014 Fiskars täyttää kunnioitettavat 365 vuotta. Tänään Fiskars-konserni on kansainvälinen yhtiö, jonka toiminta rakentuu kuluttajalähtöisesti, vahvojen erikoisbrändien avulla kasvaen. Fiskars tarjoaa kuluttajatuotteita kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Konsernin kansainväliset pääbrändit ovat Fiskars, Iittala, Gerber ja Buster. Osakkuusyhtiö Wärtsilä Oyj Abp on myös merkittävä osa konsernia.

www.fiskars.fi

 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.