Keittiöideoita – Trendikkäästi tumma keittiö

Keittiö

Vaalea omakotitalo piilottaa sisällensä tummanharmaan keittiön. Suomalainen perinne ja nykyaikaisuus inspiroivat suunnittelua.

Helena Karihtalan suunnittelema keittiö on tyylikkään tummanharmaa.

Keittiöideoita – Trendikkäästi tumma keittiö

Vaalea omakotitalo piilottaa sisällensä tummanharmaan keittiön. Suomalainen perinne ja nykyaikaisuus inspiroivat suunnittelua.

Jyväskyläläisen omakotitalon keittiö avautuu avarana ja värimaailmaltaan tyylikkään tummaharmaana. Sen suunnitteli sisustussuunnittelija Helena Karihtala, joka kalusti myös kodin muut tilat. Keittiössä tavoitteena oli jatkaa samaa tunnelmaa kuin muissa kodin tiloissa: tummat värit yhdistettiin vaaleampiin yksityiskohtiin.

Keittiön tummanharmaat kaapistot ovat Topi-keittiöiden Lato-sarjaa ja syksyn uutuusmalli. Lapsiperheelle tärkeää säilytystilaa haluttiin riittävästi, joten kaapistoja sijoitettiin kahdelle eri seinustalle. Kaapinovissa on perinteisten vetimien sijaan sormikolot. Keittiön välitilan materiaaliksi valittiin corian, joka on yhtä aikaa tyylikäs ja helppohoitoinen. Samaa materiaalia käytettiin myös välitilan seiniin. Työtasojen yläpuolelle valittiin avohyllyjä, joihin perhe voi sommitella esille sen hetken suosikkiastiansa. Tummien kalusteiden yhteyteen hankittiin mittatilaustyönä vaalea betonikantinen ruokapöytä ja Cristalian Elephantin valkoiset designtuolit.

Teksti: Anni Hämäläinen, kuvat: Anna Autio

Lue myös

Keittiöideoita – Runsas ja rustiikkinen keittiö >

Keittiöideoita – Vanhan puutalon moderni keittiö >

Jyvaskyla-2  Jyvaskyla-3

Keittiön ilme on selkeä ja yksinkertainen. Keittiössä yhdistyvät suomalainen perinne ja nykyaikaisuus.

Jyvaskyla-4  Jyvaskyla-5

Keittiön avohyllyissä kaikella on paikkansa. Astiasto noudattaa keittiön yksinkertaista ja modernia linjaa.

Jyvaskyla-6

Tasojen materiaali on kestävää coriania. Värisävyksi valittiin Cocoa Brown.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.