Viikko 38
Tällä viikolla itselläni oli erityisen kiireistä. Mummi, joka lastenhoidossa on monesti korvaamattomana apuna, ei tällä viikolla päässyt auttamaan. Väliseinien muurausten edistämiseksi piti yläaulan kaide saada tarkemmin suunnitelluksi, samoin portaiden kaiteet.
Valaistussuunnittelussa olimme lähteneet varoituksista huolimatta hiukan väärää kautta liikenteeseen. Olimme pyytäneet sisustussuunnittelijaa suunnittelemaan valaisinten paikat, ja ajattelimme erikseen tilata suunnitelluille paikoille valaisimet, mutta se olikin hankalaa perehtymättä asiaan tarkemmin. Onneksi saimme Lumiancelta uuden suunnitelman sekä valaisimien paikoista että valaisimista. Käytyäni suunnitelman läpi, sai Mika ryhtyä poraamaan valaisinten paikkoja.

Viikonloppuna lapset olivat hoidossa Suvilahden mummolassa. Minä kuljin mummolan ja tontin väliä käyden välillä tarjoamassa vauvalle maitoa. Tontilla siivosin, ja kasasimme rakennusjätepuukuorman tuleviksi polttopuiksi.

Palavereita on ollut lasiterassivalmistajan, Jämerän, oman asunto-osakeyhtiön ja Starkin kanssa. Starkin olimme jo aikaisemmin valinneet päänäytteilleasettajaksemme. Lähes kaikki käyttämämme pintamateriaalit tulevat olemaan Starkista.