Koko kesä ilman rikkakasveja ja VAIN YHDELLÄ ruiskutuksella!

Piha

Talojen reunustat, kivijalat, sorapolut ja -pihat, laatoitukset sekä kiveykset ovat alttiita rikkakasveille. Rikkakasvit selviävät vaatimattomissakin olosuhteissa ja siksi muista kasveista paljaana olevat alueet ovat otollisia itämis paikkoja rikkakasveille.

Addu-teksti

Kiveyksien saumoista tai sorapihoilta on kuitenkin melkoisen työlästä käsin rikkakasveja kitkeä ja kun sitä joutuu tekemään monta kertaa kesän aikana.

Keeper L on pitkävaikutteinen rikkakasvien torjuta-aine. Se 1) hävittää rikkakasvit tehokkaasti juuria myöten ja 2) pitää ne poissa jopa neljän kuukauden ajan.

Keeper L on ainutlaatuinen rikkakasvien torjunta-aine, sillä se muodostaa näkymättömän ja kestävän kalvon maakerrokseen, joka estää uusien rikkakasvien itämisen. Keeper L on tarkoitettu erityisesti alueille missä ei haluta kasvavan mitään.Kaksitoiminen, ainutlaatuinen ja pitkävaikutteinen  Keeper L –rikkakasvien torjunta-aine tuhoaa rikkakasvit ja niiden juuret ja estää uusien rikkakasvien itämisen jopa 4 kuukauden ajan! Nyt tyytyväisyystakuulla. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin. Lue lisää >


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

galvanoitu rikkakasvi rikkaruoho

Julkaisuun liitetty yritys