Aloita uusi keskustelu
Olet kirjautunut nimellä Kirjaudu ulos Muuta tietojasi
Anonyymi
Anonyymi

Pihagrilli

Tervehdys!
Olisi tarkoitus itse muurata grilli mökin pihalle.
Tiilestä vai luonnonkivestä? Onko hyviä vinkkejä?
0 ääntä

Vastaukset

 1. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Täällä kanssa kaivattaisi vinkkejä grillin muuraukseen, materiaalina meillä tulee olemaan tiili, kun sitä sattumalta on vaikka kuinka paljon.
  4 ääntä
 2. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Hei,

  oheisesta linkistä, jonka löysin Googlen hakupalvelusta, löytyy lisätietoja pihagrillin tekemisestä.

  http://www.k-rauta.com/modules/upndown/download_upndownfile.asp?id=CAA8EBFAA81640289FDCED958CFED0A2&itemtype=UPNDOWNFILE
  0 ääntä
 3. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Hei, meillä on ollut ekana tiillestä tehty grilli, mutta purimme sen ja rakensimme luonnonkivistä uuden grillin. Nyt se on ollut toiminnassa monia vuosia,enkä enään huolisi muuta!!Luonnonkivistä tehty grilli on hienon näköinen ja monet ovatkin sitä ihailleet!
  Työtä se kyllä vaati mutta on sen arvoinen!Hyvät puolet siinä on myös se ettei kuumene kyljestä,joten lapsiystävällinen ja turvallinen!!Helppo pitää puhtaana :)
  Vuorasimme vanhoilla tiilillä grillin sisäpuolen, muuten puhtaasti luonnonkivistä tehty!!Teimme sellaisen pyöreämallisen takan tyylisen.
  Ei muuta kuin hihat heilumaan!!!!!Ja grillaamaan!!Lupasivat peräti hellettäkin tälle viikolle,jeee!!!
  0 ääntä
 4. Anonyymi

  Grillailisin...

  Olisihan se pihagrilli kiva,mutta kerrostalon pihalle se on hieman hankala saada.
  Voisi sen tietysti tehdä,mutta talossamme asuu niin iäkästä asujamistoa etteivät he ole innostuneita asiasta.Vuokralaiset taas grillailevat muualla.Nyt on putkiremontti tulossa,joten en vielä kysele edes hallitukselta grillin muurausta.Tulevaisuuden haaveena se kyllä on.

  Satka
  0 ääntä
 5. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  kaasua
  0 ääntä
 6. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  kaasugrilli on paras
  0 ääntä
 7. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Kaunista grillikesää kaikille!

  Minulla on haaveena saada sen kaasugrillin rinnalle sellainen luonnonkivistä muurattu pihakeittiö grilli. Niitä luonnonkiviä kun pihassa riittää.
  Olen joskus nähnyt todella hienon version, en vain tällä näkemisellä osaisi sitä itse tehdä. Mutta eiköhän jostain jonkunmoisia ohjeitakin saattaisi löytyä, vai tiedättekö?

  nimin. Kikkara :D
  0 ääntä
 8. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Grillejä on joka lähtöön. On todella vaikeata valita niista se juuri meille sopiva. Olemme tekemässä kesäkeittiötä, johon tulee vesipiste (kylmä vesi) ja pienoisliesi. Grilli vielä tarvittaisiin. Millainen? kaasu-, sähkö- vai muurattu hiiligrilli? Siinäpä pulma! Kesäkeittiö
  0 ääntä
 9. Anonyymi

  Kaasugrillin puhdistus

  Pitkän käytön jälkeen, kaasugrilliin kertakaikkiaan vaan kertyy rasvaa ym. Miten ihmeessä ja millä aineella pystyy grillin putsaamaan sisäosiltaan? Vaikka edes grillikauden päätyttyä talvivarastoon laittaessa.
  Grillausritilät/parilat on helppo puhdistaa... mutta muuten grilli putsaus lähes mission impossible. :(
  0 ääntä
 10. Erakkosusi Viestejä: 2

  VS: Pihagrilli

  Luonnonkivistä tulee todella upean näköinen grilli. Tulipesä kannattaa kuitenkin muurata tulitiilistä niin kestää hyvänä. :)
  0 ääntä
 11. Hytty Viestejä: 4

  VS: VS: Pihagrilli

  Luonnonkivistä ehdottomasti, mutta sisus kannattaa tehdä tulenkestävistä tiilistä, niin ei luonnonkivet rupea heti halkeilemaan kuumuudessa....
  0 ääntä
 12. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Heipsistä!

  Pihagrillin tekniseen toteutukseen en osaa ottaa kantaa, mutta kun googleen laittaa hakusanaksi summer kitchen ja hakee kuvia, niin tulee jos jonkinlaisia pihagrillejä...joistakin jopa teknisiä toteutuskuvia. Ideakuvina ne toimii ainakin loistavasti ;)

  t: Kesäkeittiöstä unelmoiva
  0 ääntä
 13. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  pihagrilli olisi ihan kiva saada,mutta kun ei ole tekijää omasta takaa ja tulee liian kalliiksi teettää .Olisi mahtavaa saada valmis laitos pialle.
  0 ääntä
 14. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Miksi muurata? Kunnolla latomalla luonnon kivistä ja tulipesä tulitiilistä. Toiminut vuosia hyvin. Välillä tarkistettava ja osin ladottava uudelleen, jolloin voi myös vaihtaa murenneet ja lohkeilleet kivet pois.
  Maisemoituu pihalle hyvin, eikä ole aina silmissä.
  0 ääntä
 15. juupas Viestejä: 25

  VS: Pihagrilli

  Tiiliskivistä helppo latoa ja pysyy hyvin kasassa, tietysti jos pohja on kunnossa. Jos haluaa silmänruokaakin, niin kannattaa varmaan tehdä luonnonkivistä.
  Kaikkea kierrätyskamaa kannattaa käyttää, näin saa aina komeamman kuin naapurilla.
  0 ääntä
 16. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Jäljelle jääneistä taloseinätiileistä saa tekaistua grillin tai myös luonnonkivistä voi rakentaa haluamanlaisensa grillin. Lapsuudenkotimaisemissani on erämaassa luonnonkivistä tehty pikagrilli ja hyvin toimii.
  0 ääntä
 17. Anonyymi

  VS: Pihagrilli

  Luonnokivi mielestäni paremman näköinen ja uskoisin että myös kestävämpi. Mutta samalla kannattaa miettiä haluaako savustusmahdollisuutta ja laittaa sopivia telineitä halstarille, kahvipannulle etc.
  0 ääntä
 18. leena Viestejä: 8

  pihagrilli

  yritämme tehdä pihagrillin.
  Onkohan lekaharkot (joita ostimme vajanrakennuksen pohjaksi) tulenkestäviä?

  Leena
  0 ääntä
 19. Anonyymi

  VS: pihagrilli

  Lecaharkoista voi hyvinkin tehdä grillin rungon, mutta tulipesä kannattaa tehdä tulitiilistä, sillä lecaharkot ei kestä grillin kuumuutta.
  0 ääntä
 20. allu73 Viestejä: 2

  VS: Pihagrilli

  Luonnonkivet on MINUN mielestäni kauniimmat ja sulautuvat ympäristöön kuin ympäristöön..
  0 ääntä

mainos
Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa