Kilpailun säännöt Kotipuutarha-arvonta 8-2015

Yleinen

Kilpailun säännöt:

Kilpailun nimi: Kotipuutarha elokuu 2015

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää ja palkinnon luovuttaa Kotipuutarha-lehti.
Kilpailun teknisestä toteutuksesta vastaa Spico Oy yhteistyössä Suomela.fin kanssa ja markkinointiviestinnästä omissa medioissaan vastaa Suomela / Freemium Media Oy.

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 14.8.2015 – 20.8.2015 Suomelan Talovisan kautta, jota ennen tai jonka jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua internetissä 14.8.2015 – 20.8.2015osoitteessa http://arvontakalenteri.suomela.fi.
Osallistuminen edellyttää kirjautumista palveluun. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailussa esitettyyn yhteen tai useampaan kysymykseen.
Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Järjestäjällä / teknisellä toteuttajalla on mahdollisuus poistaa kilpailijat, jotka väärinkäyttävät tai yrittävät väärinkäyttää kilpailua tulosten tai voittomahdollisuuksien muuttamiseksi. Järjestäjän, teknisen toteuttajan tai muiden järjestämiseen osallistuneiden yhteistyökumppaneiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

4. Palkinnot ja arvonta

Kaikkien kilpailuun kilpailuajan puitteissa osallistuneiden kesken arvotaan 15 puutarhakirjaa. Voittaja voi valita mieleisensä kirjan: Onnellisen puutarhurin vuosi tai Onnellisen puutarhurin kesäkukat. Palkintojen yhteisarvo on noin 300 euroa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sekä kilpailun teknisen toteuttajan verkkopalveluissa, uutiskirjeissä ja painotuotteissa.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta ja siten myös kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta arpajaisverosta. Arvonta ja voittajan informoiminen voitosta suoritetaan kilpailun teknisen toteuttajan toimesta.

5. Palkintojen lunastus ja rajoitteet

Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta. Voittajille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle, mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muista kuin järjestäjästä johtuvista syistä voida toimittaa voittajalle.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle tai vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai myös jälkikäteen vaatia luovutettua palkintoa takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Osallistujan yhteystiedot

Kun osallistuminen tapahtuu Talovisan kautta, osallistuja liittyy myös Spico Oy:n tuottaman ja ylläpitämän Talovisan tilaajakantaan. Kilpailun yhteydessä osallistuja voi samalla tilata suomela.fi-palvelun julkaiseman toimituksellisen uutiskirjeen. Uutiskirjeet ilmestyvät noin kerran viikossa. Kirjeet voi halutessaan perua milloin haluaa.

Yhteystietoja ei koskaan toimiteta edelleen kolmansille osapuolille, jollei siihen ole erikseen selkeästi kysytty osallistujan lupaa tilanteissa, joissa palvelun toteuttaminen sitä erikseen edellyttää (esitetilaus, tuotetilaus, lisätietopyyntö Suomela.fin tai Talovisan välityksellä kolmannelta osapuolelta).


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.