Kodin sisustus kerralla kuntoon?

Sisustus

Olen ollut harmissani siitä, että asuntoni ei vieläkään ole täysin sisustettu eivätkä kaikki huonekalut ole oikeilla paikoillaan. Sitten oivalsin, että hiljaa hyvää tulee, myös sisustamisessa.

Ilahduin lukemastani lehtijutusta, jossa menestyvä sisustusarkkitehti kertoi, että uutta kotia ei pidä laittaa kerralla kuntoon, vaan suunnitella rauhassa ja edetä harkiten. Olen ollut harmissani siitä, että asuntoni ei vieläkään ole täysin sisustettu eivätkä kaikki huonekalut ole oikeilla paikoillaan. Mutta edellä mainittu haastattelu vapautti mieleni: ei ole järkevää edes yrittää saada kotia kerralla kuntoon.

Haastavinta sisustamisessa on harmonisen tai edes jonkun sortin miellyttävän kokonaisuuden saavuttaminen. Koska en ole alan ammattilainen, niin on työlästä saada kaikki palaset sopimaan yhteen ja täydentämään toisiaan. Aikaa vievintä on ravata kaupoissa tai netissä etsimässä tilaan sopivia sekä ennen kaikkea sopivan hintaisia huonekaluja ja tavaroita. Vaikeaksi asian tekee, että valikoimat ovat niin runsaat.

Äänestäkää minulle makuuhuoneen tapetti

Esimerkiksi makuuhuoneen tapettia olen pähkäillyt jo monta kuukautta. Olen selannut liikkeissä kymmeniä tapettikirjoja ja tutustunut netissä satoihin eri tapettimalleihin. Mutta sitä oikeaa tapettia en ole osannut valita. Sitten keksin, että kysyn neuvoa teiltä, Suomelan lukijoilta.

Olkaa niin ystävällisiä ja käykää äänestämässä minulle makuuhuoneen tapettia osoitteessa: www.suomela.fi/ valitsetapetti. Olen valinnut sinne kolme tapettia, joista pidän, mutta en osaa päättää.

Sama sisustusarkkitehti korosti myös, että tärkeintä kodissa on asukkaiden oloinen tunnelma. Sitä meillä kyllä on: harmoninen tyylien sekasotku.

Mukavaa syksyn jatkoa,

Silja Vesterinen
päätoimittaja
silja.vesterinen@suomela.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

remontointi silja vesterinen tapetointi tapetointivinkit