Kokoon taittuva sauna – kylpyhuoneen tilankäyttöön uutta ideaa

Kylpyhuone

Uusi kokoontaittuva ja muunneltava kylpyhuonesauna käyttää lattiatilaa vain tarpeen mukaan. Tutustu kaikille käyttäjille esteetömään elämänkaarisaunaan.

Nuoren perheen arki helpottuu kokoontaittuvan kylpyhuonesaunan tilansäästön ansiosta, mutta myös esteettömyys ja seniorikäyttäjät on huomioitu.

Kun lauteet jätetään yläasentoon, saunaan pääsee pyörätuolilla ja jos tavanomaisen saunan lauteille kiipeäminen tuottaa vaikeuksia, Harvia SmartFold -saunan ylälauteen voi jättää ylös ja nauttia lämmöstä alalauteella.

Energiatehokas ja tilaa säästävä sauna


Sopii myös pyörätuolia käyttäville.

Erityisesti tätä saunaa varten suunniteltu kiuas antaa lämpöä alhaalta asti. Kiukaan teho on 3,6 kW (230 V 1N~) ja se liitetään pistotulpalla kylpyhuoneen maadoitettuun pistorasiaan – tämä antaa joustoa myös sähkösuunnitteluun.

SmartFold on energiatehokas: maltillisen kiuastehon ja tilavuuden sekä tehokkaan eristyksen ansiosta sähköä säästyy käytössä jopa 40 % perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna.

Turvalaitteet pitävät huolen siitä, että kiuas kytkeytyy päälle vain silloin, kun sauna on avattuna. Taittomekanismin käyttö on helppoa ja sauna on kokoon taitettunakin tyylikäs.

Säästyville neliöille on käyttöä vaikkapa kodinhoitotilana


Sauna on helppo taittaa kasaan.


Taittettuna tärkeää tilaa tulee käyttöön vaikkapa kodinhoidolle.

Kun sauna on taitettu kokoon, pesutilojen puolelle on helppo järjestää määräysten mukainen pyörähdystila. Perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna tilaa säästyy jopa useita neliömetrejä. Märkätilojen neliöt ovat suhteellisen kalliita rakentaa, joten voi olla kannattavampaa hyödyntää säästyvä tila muissa huoneissa.

Kokoon taittuva sauna mahdollistaa kylpyhuoneen käyttämisen tehokkaana kodinhoitotilana. Pyykkitelineelle, silitysraudalle tai vaikkapa huonekasvien mullanvaihdolle vapautuu mukavasti tilaa, kun puolet saunan lattianeliöistä otetaan lisätilaksi.


Saunan rungossa ei ole käytetty puuosia, jotka ennemmin tai myöhemmin aiheuttavat ongelmia kosteissa tiloissa.

On tärkeää, että kylpyhuonesauna on suunniteltu kosteisiin ja usein ahtaisiin tiloihin:

  • Kylpyhuonesaunan seinäelementit on valmistettu veden-, kosteuden- ja lämmöneristävästä erikoislevystä.
  • Runkorakenne on alumiinia ja ruostumatonta terästä.
  • Seinät soveltuvat sellaisenaan suihkuseinäksi.
  • Rakenteeltaan erillinen kantava yksikkö: ei vaadi muutoksia ilmanvaihtoon eikä saneerauskohteessa tarvita rakennuslupaa.
  • Mahdollista asentaa jopa kylpyammeen paikalle.
  • Rungossa ei ole käytetty puuosia, jotka ennemmin tai myöhemmin aiheuttavat ongelmia kosteissa tiloissa.
  • Rakenne kestää kylpyhuoneen olosuhteet

Kylpyhuonesaunan sähkökulutus on samaa luokkaa kuin pesukoneella

Selkeistä elementeistä koostuva kylpyhuonesauna on asennettavissa nopeasti ja siksi kustannustehokkaasti. Kylpyhuonesauna toimitetaan aina asennusvalmiina pakettina. Työläitä sähkötöitä ei tarvita – sauna saa sähkönsä kylpyhuoneen maadoitetusta 16A-pistorasiasta. Sähkönkulutus on samaa luokkaa kuin pesukoneella.
Lisätietoja: www.harvia.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kokoontaittuva sauna kylpyhuoneen sisustus kylpyhuonesauna

Ei liitettyjä avainsanoja.