Itku pitkästä vaivasta!
Asuimme silloin Norjassa ja ajattelin tehdä grillikylkeä amerikkalaiseen tapaan. Edellispäivänä valmistin tomaattipohjaisen mausteliemen. Kylkipaloja keitetään vähän aikaa ja jätetään ne sitten maustumaan liemeen vuorokaudeksi. Seuraavana päivänä sitten grillataan ne.

Grillipalat olivat maustuneet täydellisesti ja siirryin grillaamaan niitä. Laitoin palat grilliin ja samalla alkoi satamaan, ja ajattelin pikaisesti käydä katsomassa Urheiluruutua (TV-Finland).

Hetken katsottuani lähetystä vilkaisin pihalle ja grillin kannen välistä leimusi kunnon liekit. Tein 30 metrin juoksun MM-tuloksen kirmatessani pihalle grillin ääreen suorittamaan alkusammutusta ja pelastamaan hiiltyneitä grillikylkeä. Vuoltuani ”hiilloksen” kylkien ympäriltä jäljelle jäi kahden päivän työstä kuivanneet lihanpalat.