Grillauksesta jäi ikuinen arpi.
Rakastan makkaran grillaamista. Kun sitä grillataan on sitä grillattava kunnolla.
Minä grillasin, söin ja grillasin ja söin kunnes makkara loppui. Samaa makkaraa saatoin grillata viitisen kertaa; aina kun grillin antama käristys oli syöty laitettiin makkara uudelleen grillaantumaan jne.

Olimme Lappeenrannassa ja grillasimme taas makkaraa. Minä olin niin innostunut aiheesta että en tohtinut poistaa makkaraa välillä grillauskepistä vaan haukkasin siitä suoraan. Lopulta kun makkara oli enää pienen pieni, haukkasin jolloin kuuma tikku osui oikeaan poskeen aiheuttaen syvän palohaavan josta jäi ikuinen arpi nuoren (silloin nuori eli noin 35 v sitten) kasvoon.

Vaan grillausta en lopettanut, opin tästä kuitenkin sen että makkara on poistettava välillä tikusta vaikka aikookin syödä vain pääliosan ja grillata sitä myöhemmin uudelleen. Enempää palohaavoja en halunnut saada.