Grillikausi alkaa – eläköön!

Piha

Grilli käy kuumana, ja kesäihmiset viihtyvät hyvän ruoan ääressä. Tutustu grillausuutuuksiin ja Akseli Herlevin grillatun karitsanpaistin ohjeeseen.

Grillikin
 on hybridi


Mustang Santander hybridigrilli

Mustang Santander on kaasu- ja hiilikäyttöön tarkoitettu hybridigrilli. Siinä hiilet voidaan sytyttää kaasuliekillä, jonka jälkeen kaasu voidaan kääntää kiinni, ja grillausta jatketaan hiilien lämmöllä. Grillissä on kolme alumiinipinnoitettua teräspoltinta ja yksi sivupoltin sekä kolme posliiniemaloitua hiilikaukaloa. Hinta 349 €.

Rotukarjan pihvilihaa kotiin toimitettuna


Kymmenen kilon paketeissa on paistia, fileitä, lihapaloja ja jauhelihaa

Nyt saa grillattavaa rotukarjan pihvilihaa suoraan kotiin toimitettuna. Lihatukku Tamminen on pakannut kymmenen kilon paketteihin paistia, fileitä, lihapaloja ja jauhelihaa. Kaikki lihat ovat raakakypsytettyjä eli valmiita grilliin tai pakasteeseen. Liha toimitetaan kylmäkuljetuksena. Kolme erilaista lajitelmaa. Hinta 139, 159 ja 229 €.
www.lihatukku-tamminen.com

Heirolin grillihaarukka ja grillauslasta
Heirolin grillihaarukka ja -lasta ovat kestävät ja helppohoitoiset. Hinta 15,80 €/kpl.

Grillattua karitsanpaistia Akseli Herlevin tapaan

Top Chef Akseli Herlevi grillaa karitsanpaistia

  • 4 karitsan paahtopaistia
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Ota marinoidut paistit huoneenlämpöön mielellään tuntia ennen kypsentämistä. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Hiero mausteet öljyn kanssa lihan pintaan.

Grillaa muutama minuutti kummaltakin puolelta ja anna vetäytyä lämpimässä paikassa 5–10 minuuttia. Leikkaa sitten viipaleiksi.

Timjami-valkosipulimarinadi

  • 4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1⁄2 ruukkua tuoretta timjamia, hienonnettuna
  • 1 rkl mustapippuria rouhittuna
  • 1 dl oliiviöljyä

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Marinoi lihoja seoksessa mielellään vähintään yön yli.

Kokki liekeissä – uutuuskirja grillaamisesta


Suomen ensimmäinen Top Chef Akseli Herlevi grillaa kirjassaan Herlevi liekeissä! (Tammi).

Karitsaa, nautaa, possua, poroa ja riistaa. Kaikkia näitä grillaa Suomen ensimmäinen Top Chef Akseli Herlevi kirjassaan Herlevi liekeissä! (Tammi). Kesäruokaa grillataan aidoissa paikoissa ympäri Suomea, ja lopuksi grillimatkaillaan Japanissa. Tulinen kirja on täynnä maistuvia reseptejä ja rentoa meininkiä.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akseli herlevi hybridigrilli karitsanpaisti

Ei liitettyjä avainsanoja.