Lannoita nurmikko kastellessa

Share 
7 ääntä

Nestemäinen nurmikkolannoite tehoaa nopeasti, sillä se vaikuttaa sekä juuriston että lehtien kautta.

Typpeä, fosforia ja kaliumia sekä hivenravinteita sisältävä Nelson Garden Grass GTi -lannoite on kevyt ja siisti levittää. Yhdistä kanisteri puutarhaletkuun pikaliittimellä. Ruisku annostelee lannoitetta juuri oikeassa suhteessa. Nurmikon palovaurioita ei tarvitse varoa, koska lannoittaminen tapahtuu kastelun yhteydessä. Lannoite levittyy hyvin ja nurmikosta tulee tasaisen vihreä.

Grass GTi:tä voi käyttää aikaisesta keväästä niin kauan kuin ruoho kasvaa. 1–3 lannoituskertaa kasvukaudessa riittää. 2,5 litran kanisteri Grass GTi:tä riittää 250 neliömetrille. Myynti puutarha- ja rautakaupat sekä hyvin varustetut tavaratalot. Saatavana myös täyttöpakkaus.

Lisätietoa www.nelson.fi 

Teksti Suomela.fi toimitus

Olet kirjautunut nimellä Kirjaudu ulos Muuta tietojasi

Mitä mieltä? Klikkaa ja kommentoi artikkelia.

Vastaa/kommentoi
mainos

Etsi yritys

Katso lisää yrityksiä täältä

Vaivaako sinua siitepölyallergia?
mainos
Suunnittele saunasi netissä!

SunSauna tarjoaa suunnitteluapua saunaosaston suunnitteluun. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Saat myös suunnitelmasta kustannusarvion.

Lisätietoja

Ovatko savuhormi & ilmanvaihto kunnossa?

Savuhormit kuntoon Mordax-menetelmällä ja Ohler/Prima Plus-hormiputkilla. Ilmanvaihdon asennuksia, puhdistuksia ja tasapainotuksia. Myös videokuvaus ja hormiston kuntoraportit. Hyödynnä kotitalousvähennys!

Lue lisää!

mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos
mainos

Suomelan kumppanuuslehdet ilmestyvät myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa