Katsaus kevään 2005 lasiterasseihin
Kaikki kiinteistöt ja lasiterassit ovat mitoiltaan, muodoiltaan ja kiinnitystavoiltaan yksilöllisiä. Kutsu paikallinen asiantuntija tutustumaan ja tekemään veloitukseton kustannusarvio tai yksilöllinen tarjous kohteen terassiratkaisusta.

Talvipuutarhaa hankkiessasi varmista, että valmistajan runkoprofiilit kestävät
kymmeniä vuosia. Teräsvahvisteisesta pvc-profiilista tehty talvipuutarha on huoltovapaa ja sietää säiden vaihtelut. Lasina joko kaksin- tai kolminkertainen eristyslasi. Lisäilmettä taite- tai liukuovilla.

Valmistaja Finnlook.

Alumiiniset huoltovapaat runko-, katto- ja liukulasijärjestelmät tuovat valoisaa mukavuutta. Lasitusjärjestelmä toimii kuulalaakeripyörien varassa. Turvalasisen 3 500 x 2 000 millin terassin hintaesimerkkejä ilman asennusta: runkorakenteet lasikatolla noin 2 250 euroa, liukulasit kolmelle sivulle noin 1 870 euroa.

Valmistaja Alumasi.

Kodin laajentaminen terassi- tai viherhuoneella lisää neliöitä edullisesti. Lukkan Termo 2K -liukulasitusjärjestelmässä on kylmäkatkotut profiilit ja eristyslasit, joissa auringon-suoja- ja selektiivilasiyhdistelmä. Lukittavien, harjalistalla varustettujen lasien kaksoistiivistys vähentää melu-, veto- ja pölyhaittoja.

Valmistaja AluRoll.

Pystypuitteettomassa terassilasijärjestelmässä lasit liukuvat ja kääntyvät terassin sivuseinille. Kompastumista estävä, matala ja luiskamainen alaprofiili tekee myös pyörätuolilla kulun vaivattomaksi. Sisältä lukittavat lasit ovat 8 millin karkaistua turvalasia. Hinta-arvio 450-500 euroa / juoksumetri.

Valmistaja Nika-Lasitus.

Valokattoisen Afrodite 25 -terassin pinta-ala on 10,9 m2, takakorkeus 2 548 mm ja kattokaltevuus 4 astetta. Perushinta 5 100 euroa sisältää valmiiksi työstetyn liimapuurungon ilman räystäitä, vakiomittaiset valokattolevyt ja profiilit, aukkoihin mitoitetut lasielementit, kiinnitystarvikkeet ja -helat sekä asennusohjeet ja -videon.

Myynti H & O Production.

Sisätilan jatkeeksi tarkoitetun talvipuutarhan lasirakenteiset seinät ja katot ovat energiataloudellisia. U-arvot vastaavat selektiivi-ikkunoita. Runkona kylmäkarkaistu pulverimaalattu alumiini. Perusmalleja neljä, kokoja runsaasti. Four Seasons -mallien hinnat alkaen 500 euroa / lattianeliö.

Maahantuonti ja jälleenmyynti Rakennusliike Os-To.

Lasiterassin voi koota itse tai rakennuttaa haaveet ja toiveet toteuttavana mittatilaustyönä, joka sisältää myös oheistyöt perustuksista lähtien. Siesta-terasseissa on alumiiniverhous ja 8 millin karkaistu lasikatto. Hinnoittelu määräytyy tapauskohtaisesti.

Valmistaja Uudenmaan Lasiterassi.

Lue myös tausta-artikkeli Ole ulkona – ja silti sisällä…


Valitse toimialaksi Terassit