Uudenlainen pystypuitteeton lasiterassi tarjoaa avoimen näköalan ympäristöön

Piha

Pystypuitteeton seinärakenne mahdollistaa esteettömän näkymän ympäristöön. Muunneltavissa oleva liikkuva lasiseinä lisää terassin käyttömahdollisuuksia ja oleskelutilaa. Lue lisää!

– Uusi seinärakenne parantaa käyttäjäkokemusta. Erityistä lasiseinissä on se, ettei niissä ole lainkaan karmeja tai puitteita lasilevyjen välissä tai pinnalla. Puitteeton lasiterassi tarjoaa avoimen, esteettömän näköalan ympäristöön. Uudenlaisen avautumistavan ansiosta lasit muodostavat avatussa asennossa siistin, verhomaisen elementin, kertoo uuden terassikonseptin kehittäneen Lumonin Mira Laurila.

Puitteeton lasiterassi

Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja siksi koko tila on hyötykäytössä oleskelutilana. Käyttö on vaivatonta, koska lasit liikkuvat helposti ja kevyesti. Lasiseiniin ja kattoon voidaan asentaa lisävarusteena auringonsuojaverhot.

– Terassilasitus luo uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa. Lasiterassia valittaessa on tärkeää ottaa huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Rakennetaanhan lasiterassi palvelemaan vuosikymmeniä, Laurila sanoo.

Koko terassipaketin toimitus: perustus, lattia, runko, katto ja seinät on mahdollista hankkia kokonaistoimituksena.

Uudenlainen lasiterassi on ensimmäistä kertaa nähtävillä Habitare-messuilla Lumonin osastolla 7b59.

Lisätietoja: www.lumon.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aurinkosuojaus lasiterassi terassilasitus