Boschin hiljaisilla AXT 25 TC ja AXT 23 TC -oksasilppureilla oksien, pehmeiden kasvien ja pensaiden silppuaminen on helppoa ja tehokasta. Ovaalinmuotoisessa Turbine-Cut-leikkuujärjestelmässä on kahdeksan leikkaavaa terää, joiden ansiosta silppurin tukkeutuminen on saatu minimoitua.

Silputtu materiaali kulkeutuu käytännölliseen 53 litran kokoojasäiliöön. Irrotettavasta säiliöstä hyvin maatuva silppu on helppo siirtää kompostiin, josta sen voi kierrättää takaisin luontoon ympäristöä säästäen.

Kotipuutarhureiden yksi tärkeä valintakriteeri oksasilppureille on se, kuinka helppoa laitteen säilyttäminen on silloin kun laitetta ei tarvita. Bosch ratkaisi tämän suunnittelemalla irrotettavan täyttösuppilon, joka mahtuu kokoojasäiliöön. Näin oksasilppuri vie kolmanneksen vähemmän tilaa kuin aiempi malli, ja vain 67 cm:n korkuisena sen voi sijoittaa esimerkiksi varastopöydän alle.

Boschin AXT 25 TC ja AXT 23 TC -oksasilppurit on saatavana jälleenmyyjiltä hintaan 529 euroa (AXT 25 TC) ja 479 euroa (AXT 23 TC). Hinnat sisältävät alv:n 23 %.

Lisätietoja Bosch, www.bosch.fi.