Puhdasta iloa pullosta – ekologiset puhdistustuotteet takaavat puhtaamman kodin ja ympäristön

Sisustus

Siivoustuotteita ei tarvitse piilotella kaappien perukoille eikä siivouksen tarvitse olla pakkopullaa! Eettiset ja esteettiset puhdistustuotteet tuovat iloa niin itselle kuin ympäristöllekin.

Method-kodinhoitotuotteet ovat tehokkaampia kuin pullollinen natriumhypokloriittia ja lempeämpiä kuin tuhat koiranpennun nuolaisua. Methodin pesuaineilla isokin koti puhdistuu yhdessä iltapäivässä. Koti on myös helppo pitää puhtaana, koska kauniit pakkaukset on ilo pitää esillä –  puhdas omatunto ja ympäristö tulevat kaupan päälle.

120208Bath_025 120208MultiSurface_023

Vihreä kemia tehoaa kodin sotkuihin

Methodin Powergreen-teknologia on viimeisintä vihreää kemiaa, ja sen puhdistusvoima on peräisin luonnonperäisistä, myrkyttömistä ainesosista.

Mahtava tuote on esimerkiksi suihkun puhdistussuihke, jota vain suihkaistaan pullosta kevyesti märille pinnoille suihkun jälkeen, ja aine hoitaa loput. Vielä suihkun jälkeenkin maitohapot sekä maissitärkkelyksestä johdettu dekyyliglukosidi ehkäisevät kalkki- ja saippuatahroja ja jatkavat niiden liuottamista.

WC-pönttöön on pääsy kielletty niin bakteereilta kuin myrkyllisiltä kemikaaleilta. Desinfioiva WC-puhdistusaine eliminoi bakteerit ja poistaa lian luonnollisesti, sitruunahapon voimalla. Kunnon jynssäyksen jälkeen WC-istuin on varmasti kiiltävän puhdas – ja luontoäiti kiittää!

Anna myös keittiön sotkuille täystyrmäys kasvivoimalla. Keittiön puhdistusaineen kookoksesta ja maissista peräisin olevat tehoaineet jättävät jälkeensä vain raikkaan tuoksun ja säihkyvän puhtaat pinnat. Methodilla on omat tuotteensa myös herkille graniitti- ja marmoripinnoille, ruostumattomalle teräkselle ja jopa puupinnoille.

Jos olet kuvitellut, että kiiltävän puhtaan ja viiruttoman lasipinnan aikaansaaminen vaatii ammoniakkia sisältävän puhdistusaineen, varaudu yllätykseen. Methodin ikkunanpesuaineen vaikuttava ainesosa on maissista saatava liuotin, joka tekee selvää jälkeä niin liasta, pölystä kuin pinttyneistä sormenjäljistä. Ammoniakin löyhkä on vain etäinen muisto!

CM_METHOD_FINAL_RBL_2765-Edit-2-copy

Tyylikäs siivoustuote on ilo pitää esillä

Siivoustuotteetkin voivat olla osa kodin sisustusta. Method-pakkausten värit, muodot ja jopa tuoksut on suunniteltu niin, että ne miellyttävät vaativampaakin esteetikkoa.

Korea kuori ei ole pääasia, vaan myös ekologisuus on huomioitu. Pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja ne on myös suunniteltu kierrätettäväksi. Pakkauksissa pyritään käyttämään minimimäärä muovia ja muita materiaaleja, ja esimerkiksi pyykinpesuaineelle on oma täyttöpakkauksensa.

Tuoksu on erittäin tärkeä osa puhdistusaineiden käyttökokemusta, ja tähän on Methodin tuotteissa panostettu. Esimerkiksi tiskiaineen ei tarvitse olla perinteistä sitruunaa, vaan siinä voivat myös tiivistyä suolainen meri-ilma sekä salvian ja eukalyptuksen aromit. Jotkin tuoksut puolestaan saavat askeleen tuntumaan kevyemmältä, kuten virkistävä sekoitus verigreippiä, veriappelsiinia ja mustaherukkaa. Tai miltä kuulostaa mantelintuoksuinen puulattian puhdistusaine?

Methodin tuoksuissa on sekä luonnollisia eteerisiä öljyjä että synteettisiä ainesosia, jotka molemmat ovat kaikin puolin terveellisiä ihmisille, lemmikeille, kodeille ja ympäristölle. Tarkemmin sanottuna kaikkien tuoksukomponenttien tulee todistetusti olla ärsyttämättömiä, myrkyttömiä ja allergisoimattomia sekä tietysti täysin biohajoavia.

120208KitchClean_037 120208Spa_005

Onnellisia koteja

Onnellisissa ja terveellisissä kodeissa ei allaskaapeissa piilotella potentiaalisesti myrkyllisiä kemikaaleja, jotka vaanivat uhrejaan tasoilla ja pinnoilla. Onnellisessa ja terveellisessä kodissa lika saa kyytiä luonnonperäisistä aineista valmistetuilla tuotteilla, jotka ovat turvallisia niin perheelle kuin lemmikeille.

Tehokkuuden kanssa ei silti tarvitse tehdä kompromisseja. Method on turvallinen kodin kosmetiikkasarja. Yritys pyrkii tekemään mahdollisimman allergisoimattomia tuotteita, ja kaikki tuotteet suunnitellaan myrkyttömiksi ja biohajoaviksi. Huomattava osa Method-tuotteiden raaka-aineista on luonnonperäisiä, ja niiden eettinen alkuperä varmistetaan.

Methodin metodina onkin panostaa siihen, että löydetään tarpeeksi turvallisia ratkaisuja tehokkuudesta tinkimättä. Esimerkiksi ensimmäistä WC-puhdistusainetta kehitettiin seitsemän vuotta ennen kuin siihen oltiin täysin tyytyväisiä.

Aitous edellyttää täydellistä avoimuutta. Method kertookin avoimesti, mitä he tekevät ja ajattelevat aina tuotteiden ainesosaluetteloista niiden valmistusprosesseihin, jotta kuluttajat voivat itse tehdä kulutuspäätöksensä. Lue ainesosista lisää täältä >

Tuotteet ovat niin koukuttavia, että uusi pullo on pakko hankkia vanhan loputtua. Aina ei malteta odottaa edes viimeiseen pisaraan: kun olet kokeillut yhtä tuotetta, haluat kokeilla muitakin!


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Eettinen luksus ikkunanpesuaine kodinhoitotuote Method pesuaine puhdistusaine puhdistussuihke puhdistustuotteet tiskiaine

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: