Haluatko pyöreän ikkunan? Yksilöllisesti räätälöitävä Fenron -sisustusikkuna on uusi ikkunatyyppi, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Fenron kylpyhuoneSen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat aina lastenhuoneiden kurkistusikkunoista, saunatiloihin, keittiöihin ja kesäkoteihin. Pyöreällä ikkunalla tuot mukavasti vaihtelua sisustukseen. Lisäksi sisustusikkunalla voit tuoda luonnonvaloa tilaan, jonne sitä on muilla ratkaisuilla vaikea saada. Esimerkiksi voit sijoittaa ikkunan oven päälle, jolloin pimeisiin huoneisiin voidaan johtaa valoa toisesta huoneesta.
Sisustusikkunat valmistetaan luonnonkuitukomposiitista, joka yhdistää puukuitujen lujuusominaisuudet kestomuovin säänkestävyyteen. Fenron- ikkunan on suunnitellut teollinen muotoilija Heikki Koivurova. Mallistossa on kaksi pyöreää ikkunatyyppiä sekä 14 erilaista väri- ja lasivaihtoehtoa. Ikkuna uudistuu kätevästi sisustuksen mukana kehyksiä ja laseja vaihtamalla.
Pyöreitä ikkunoita voi tällä hetkellä tilata suoraan tehtaalta ja niiden hinnat alkavat 100 eurosta. Lisätietoja All-Plast (013) 737 5520, fenron.fi.