Käytössä miellyttävät uutuus-valjaat jakavat painon tasaisesti laajalle alueelle. Työ helpottuu, kun kuormitus jakautuu olkapäille, rinnalle, selälle ja lantiolle. Valjaat on kätevä vaihtaa käyttäjältä toiselle, sillä vartaloa myötäilevä selkälevy sekä joustava lantiovyö ovat helposti säädettävissä isokokoiselta käyttäjältä pienemmälle tai mieheltä naiselle. Lisäksi ainutlaatuinen pikakiinnitys tekee Balance XT -valjaista yhdet markkinoiden turvallisimmista.

Optimoitu painon jakautuminen

Valjaissa on leveä, ilmava ja vartaloa myötäilevä selkälevy, jonka voi säätää kolmeen asentoon. Leveät, pehmustetut olkahihnat mukautuvat hartioiden liikkeeseen. Näiden avulla kuorma jakautuu tasaisesti ja optimaalisesti lonkasta ylöspäin koko yläkeholle ja hartioille. Hihnat ovat heijastavaa materiaalia, minkä ansiosta työskenteleminen hämärässä tai sumussa on turvallisempaa. Leveä, pehmustettu lonkkatuki myötäilee käyttäjän liikkeitä ja on säädettävissä ruohon- tai metsänraivaussahan mukaan. Valjaat kulkevat kätevästi paikasta toiseen kuljetusasennossa.

Kaikissa Husqvarnan valjaissa on kelluva rakenne, joka vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta ja tekee työstä helpompaa. Käytännössä valjaat tukevat kehoa koko ajan raivaussahaa käytettäessä, on liike sitten eteen- tai taaksepäin tapahtuvaa. Näin ollen sahan käyttö helpottuu ja nopeutuu selän tai lantion joutumatta hankaliin asentoihin.

Turvallisuus ennen kaikkea

Husqvarna on kehittänyt ainutlaatuisen pikakiinnityksen, joka mahdollistaa raivaussahan turvallisen ja nopean irrottamisen valjaista. Lantiopehmusteeseen sijoitetun pikakiinnityksen avulla raivaussaha on helppo irrottaa tarvittaessa vaikka yhdellä kädellä, eikä haittaa vaikka valjaiden päällä olisi sadetakki tai muu asuste.

Hyvät säädöt mahdollistavat valjaiden nopean säädön käyttäjältä toiselle

Balance XT -valjaissa on vartaloa myötäilevä selkälevy, jonka voi kätevästi säätää kolmeen asentoon. Olkahihnat mukautuvat hartioiden liikkeeseen, jolloin paino jakautuu entistä paremmin.

Valjaat sopivat niin miehille kuin naisille. Valjaat voidaan edestä säätää kahteen asentoon, jolloin rintaan ja keuhkoihin kohdistuva paine vähenee, ja samasta syystä myös naisten on miellyttävämpi käyttää valjaita.

Husqvarna Balance XT -valjaiden suositushinta on 159 euroa.