Tapetointi on nopea tapa muuttaa kodin ilmettä
Persoonallisella tapetilla luot kotiisi uutta ja yksilöllistä ilmettä. Värisilmän uusissa tapettimallistoissa hehkuvat upeat kasvit, köynnökset ja itämäinen eksotiikka.
Hanna Werningin ja Boråstapetin Hanna-tapettiHanna-malliston tapeteissa on erikokoisia kirkkaanvihreitä lehtiä, kaarevia katosta lattiaan versovia lehtiä ja veikeitä eläinfiguureja. Näyttävä isokokoinen tapettimallisto on ruotsalaisen suunnittelijan Hanna Werningin ja Boråstapeterin yhteistyön tulos. Mallistoon kuuluu 11 yksiväristä Plain -tapettia ja kuusi Werningin omaa tapettia: Joutsenpuisto, Lummeriemu, Kissapuu, Kastanjarastas, Viserrys ja Pähkinäpoimija. Hanna-tapetit ovat nopeasti ja näppärästi suoraan seinille liimattavia EasyUp-tapetteja.
Pekin-tapettimallistossa on idän eksotiikkaaPekintapettimallisto puolestaan tuo kotiisi idän eksotiikkaa ja hienostuneita kuvioita. Mallistossa on yhdeksän kiinalaisvaikutteista kuosia. Kuvioinnit vaihtelevat siroista kiinanruusuista ja ornamentaalisista teenlehdistä keisarillisiin huvimajoihin. Kuoseista löytyy myös moderneja pystyraitaisia sekä hillittyjä yksivärisiä tapetteja. Tapetteihin kuuluvat myös kaksi niihin sopivaa boordimallia. Toisessa vuorottelevat kukkaisköynnökset ja amulettikoristeet, toisessa kiinalainen puutarha ja huvimaja. Tapettirullan pituus on 10,05 metriä ja leveys 0,53 metriä. Hanna-tapettirullan hinta on noin 45 euroa ja yksinkertaisen Plain tapettirullan noin 38 euroa. Pekin- tapettirullan hinta on noin 20,50 euroa. Tapetteja myyvät Värisilmäliikkeet kautta maan.