Turvakenkä suojaa nyt myös nilkkavammoilta

Talo

Työtapaturmissa nilkkavammat ovat yleisiä. Turvakenkien tehtävä on estää vammojen syntymistä, mutta nilkkaa eivät useimmat pitkävartisetkaan turvakengät tue tarpeeksi. Lue lisää!

Uudessa talvisiin olosuhteisiin suunnitellussa turvakengässä on jalan mukaan muovautuva nilkkasuoja ja pakkasellakin joustavana säilyvä pohja.

Sievin Star Roller -turvakengässä varren nilkkaosa on tuettu viskoelastisella pehmusteella, joka mukautuu kehon lämmön vaikutuksesta vastaamaan jalan muotoja. Siten varsi ei tunnu kovalta tai jäykältä, vaan suojaa nilkkaa lähes huomaamattomasti. Samalla se ehkäisee nilkkavammoja ja vaimentaa ulkopuolisia iskuja.

Kengän kiristysmekanismin avulla nauhojen kiristys säädetään rullaa pyörittämällä, jolloin nauhamekanismi sulkee jalkineet tasaisesti ja kohdistaa tuen oikeaan kohtaan. Pukeminen ja kiristyksen säätö voidaan tehdä yhdellä kädellä, jopa käsineet kädessä.

Pehmeämpi pohja pakkasolosuhteissa lisää pitoa


Kengän kiristysmekanismin avulla nauhojen kiristys säädetään rullaa pyörittämällä.

Talviolosuhteet on otettu entistä paremmin huomioon kengän pohjamateriaalissa. Pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty, uudistettu pohjamateriaali säilyttää erinomaisen iskunvaimennuksensa ja joustavuutensa aikaisempaa paremmin pakkasolosuhteissa.

Koska pohja pysyy entistä pehmeämpänä, myös pito ja askeltuntuma säilyvät hyvinä. Pohjan rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja koko jalkaterän pituudelta. Sama pohjamateriaali on käytössä kaikissa Sievi-jalkineissa.

Uutuuskengän muita turvavarusteita ovat kulutusta kestävä kärkikuppi, päivänäkyvät heijastimet, kevyt, metalliton komposiittivarvassuoja sekä teräksinen naulaanastumissuoja. Jalkineessa on hengittävä lämpöpohjallinen, jonka sisään rakennettu alumiinikalvo eristää lämpöä. Jalkineen päällismateriaali on kulutuksenkestävää, vettä ja likaa hylkivää PU-nahkaa.
Lisätietoja: www.sievi.com

 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

turvajalkine turvakenkä työjalkineet

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: