Sonjan vihervinkki – Lehtikaalisipsit

Piha

Terveellinen lehtikaali on varsinaista superruokaa! Herkulliset lehtikaalisipsit ovat kevyt trendiherkku ja yksi hyvä syy lisää kasvattaa helppoa lehtikaalia omassa puutarhassa.

Sonjan vihervinkki – Lehtikaalisipsit

Terveellinen lehtikaali on varsinaista superruokaa! Herkulliset lehtikaalisipsit ovat kevyt trendiherkku ja yksi hyvä syy lisää kasvattaa helppoa lehtikaalia omassa puutarhassa.

 

  1. Pese lehtikaali, kuivaa huolellisesti ja poista kova lehtiruoti. Revi kaali sopiviksi suupaloiksi. Sekoita kulhossa 1–2 rkl oliiviöljyä, 2 rkl sitruuna- mehua, ripaus suolaa ja paprikajauhetta, lisää lehtikaali ja kääntele palat öljyssä.
  2. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 150-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Käännä sipsit puolessavälissä.
  3. Laita sipsit tarjolle ja nauti! Voit kokeilla maustamista myös omilla lempimausteillasi, chili- tai sipulijauheella, soijalla ja raastetulla sitruunankuorella.

Teksti: Sonja Lumme, kuvat: Arne Nylander


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.