Suomela on nyt aito suomalainen lähituote!

Sisustus

Maamme suurin pientaloasumisen erikoislehti Suomela sai vuodenvaihteessa uuden kotimaisen kustantajan ja on nyt täysin suomalainen lehti suomalaisille lukijoille.

 Käytännössä tämä tarkoittaa lehden sivuilla entistä enemmän aitoja suomalaisia koteja: niiden rakentamista, sisustamista, remontointia ja puutarhanhoitoa. Lisäksi olemme lisänneet aihevalikoimaamme kodin viihde-elektroniikan, jonka äärellä koko perhe viihtyy yhdessä kotisohvalla.

Suomela on nyt myös aito lähituote, sillä lehti painetaan Suomessa, suomalaiselle paperille. Uudistuneessa Ostajan oppaassa esittelemme tällä kertaa kattavasti suomalaiset valmistalot sekä kerromme mitä kaikkea pitää ottaa huomioon valmistalotoimitusta valittaessa.

Numeromme upeina remonttikohteina ovat muodonmuutoksen kokenut paritalon alakerta sekä näyttelijäpariskunnan kylpyhuoneosasto. Annamme myös vinkit nuukahtaneen parkettilattian palauttamisesta täyteen loistoonsa.

Kannattaa lukea myös artikkelit suuntaporauksesta sekä vajoavan talon tukemisesta uudella kotimaisella pilariratkaisulla: molemmat esittelemämme tekniikat mahdollistavat raskaiden korjaustöiden suorittamisen pihamaata säästäen ja remontinaikaisesta asumismukavuudesta huolehtien.

Kevään aikana Suomela ilmestyy neljä kertaa painettuna ja kotiin kannettuna numerona sekä kuutena internetissä ilmestyvänä sähköisen julkaisun numerona. Luettavaa siis riittää ja ideoita & inspiraatiota on tarjolla entistäkin runsaammin!

Robert Tigerstedt
Toimitusjohtaja

PS. Tuttu suomela.fi sivusto uudistuu maaliskuussa. Rakennamme siitä entistäkin nopeamman, palvelevamman ja inspiroivamman. Käy tutustumassa myös uuteen sähköiseen julkaisuumme.

Täysin uudenlaisen Suomelan digilehden löydät osoitteesta digilehti.suomela.fi 


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lähituote robert tigerstedt suomela suomela.fi