Tapetointi uudistaa kotisi helposti – tutustu innostaviin uutuustapetteihin.

Talo

Uutuustapeteissa on paljon luontoaiheita ja ominaista on myös paluu menneiden aikojen tunnelmiin. Toisaalta erilaiset tulostetapetit kasvattavat suosiotaan. Tutustu upeisiin tapettimalleihin ja inspiroidu uudistamaan kotiasi vaikkapa röntgen-kuvalla tai supersankareilla!

Tapetti tuo muistoja mummolasta

Iloisessa ja värikkäässä Eco Happy -tapettimallistossa on muistumia mummolasta. Tämän nostalgisen ja samalla modernin malliston kulmakiviä ovat kukat, raidat ja graafiset kuviot. Helposti tapetoitava.

Katso kuva yllä.

Hinta 41 e / rl.
Myynti K-rauta ja Rautia.

Tapettimallisto on kunnianosoitus ulkoilmaelämälle

 

Boråstapeterin Garden Party – tapettimallisto on kunnianosoitus ulkoilmaelämälle, kesälle ja elämän kauneudelle. Garden Party yhdistää hennot kukkaiskuviot ja akvarellien värimaailman ripaukseen nostalgiaa.

Leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m.
Hinnat: 42,70 € / rulla
Saatavana Värisilmä-liikkeistä

Mineral-tapetti – hillittyä estetiikka

 

Yksinkertaisella tapetilla koti saa tyylipuhtaan ilmeen, joka huokuu harmoniaa. Boråstapeterin Mineral-tapettimallisto koostuu laajasta valikoimasta rauhallisen sävyisiä tapetteja, jotka on tehty luonnolliselle struktuuripinnalle. Malliston värit vaihtelevat sokerin valkeasta farkun siniseen ja mustan helmen sävyihin.

Koko: leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m.
Hinnat: 42,70 €/ rulla €
Saatavana Värisilmä-liikkeistä.

Herkkätunnelmaisia röntgenkuvia valokuvatapetissa

 

Photowall esittelee Röntgenvalokuvaaja Albert Koetsierin kanssa toteutetun Beyond Light – malliston. Ilmeikkäässä mallistossa on esimerkiksi harsonohuita vihreitä lehtiä, hauraita unikonkukkia ja nenäkkäitä mustavalkoisia flamingonkukkia.

Albert Koetsierin röntgenkuvataiteessa tulevat esiin asiat, jotka ovat tavallisesti katsojalta piilossa. Läpinäkyvyys luo ainutlaatuisen tunnelman, jossa kuva-aiheet tuntuvat sekä hauraan harsonohuilta ja eteerisesti häilyviltä.

19 kuvasta koostuvaa mallistoa voi tilata mittojen mukaan.
Tapettien hinta on 37 euroa neliöltä.
Lisätietoja: www.photowall.fi

 

Merihenkinen ja raikkaa raidallinen Marstrand

 

Boråstapeterin Marstrand-mallisto huokuu skandinaavista saaristolaistunnelmaa. Kuoseissa on kauniita klassisia elementtejä, kuten seilaavia laivoja, raitoja, tähtiä, ankkureita ja majakoita. Tapetit sopivat klassisesta sisustuksesta pitävälle ja erityisen hyvin esimerkiksi kesäpaikkaan veden äärelle. Värimaailmassa korostuvat sininen, punainen ja valkoinen sekä beige ja harmaan sävyt. Sisustuksessa erityisesti luonnolliset materiaalit, kuten pellava ja puuvilla, sopivat tämän tapetin rinnalle.

Mallistossa 36 kuviotapettia, kaksi yksiväristä tapettia, kolme digitaalista sekä kuusi raidallista Falsterbo-tapettia.

Koko: leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m.
Hinnat: kuviolliset 59,50 € / rulla, Falsterbo 64,50 € / rulla, digitaalinen 150,00 – 382,00 € / rulla

Eco Rose –tapetti – Marie Antoinetten hengessä

Eco Rose -tapettimallisto on sekoitus moderniutta, runoa, rakkautta ja kukkia. Mausteiset värit ja dramaattiset kuviot, mukana ripaus vanhan ajan tatuointitaiteen henkeä. Helposti työstettävää Easy Up -kuitutapettia.

Myynti K-raudat.
Rullan pituus 10,05 m
Hinta 41e / rl.

Uutuustapettimallisto on yhtä aikaa klassinen ja moderni

Tapettimalliston inspiraation lähteenä on historiallisen Balmoral-linnan charmi ja eleganssi. Ylellisyyttä tavoitteleva pintamateriaali ja intensiiviset yksiväriset, herkän romanttinen tekstidesign ja tyylikkäät raidat tuovat sisustukseen ilmettä. Balmoral-tapetit ovat pyyhkimisen kestävää non-woven –laatua.

Rullakoko: 10,05 x 0,53m
Tapetin laatu ~150g / m2
Suositushinta 57,00 eur
Lisätietoja: www.tapetit.fi

Kuvatapetti tuo Marvel-supersankarit seinälle

Kaikkien tuntemat Marvel-supersankarit hyppivät seinille. Photowall-kuvatapettien supersankarimallistoon kuuluu sekä nykyaikaisia Avengers- ja Spider-Man-aiheita että Marvel Comics -retroaiheita. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, aina supersankarit vastikään löytäneistä nuorista ja nuoruutensa sarjakuvalehtiä haikeudella muistelevista todellisiin sarjakuvanörtteihin.

Valokuvatapetteja voi tilata mittojen mukaan Photowallilta.
Mallistoon kuuluu 18 Avengers-tapettia, 9 Marvel Comics -tapettia ja 5 Spider-Man-tapettia.
Tapettien hinta on 39 euroa/neliö.

Modern Talking –yhtyeen Dieter Bohlen tekee läpimurron tapeteissa

Dieter Bohlenille tapettihyllyjen tapetit eivät olleet vaihtoehto kotia sisustaessa. Tämän vuoksi luotiin täysin uudenlainen tapettimallisto, jossa näkyy muusikon oma kädenjälki.

Yhteistyössä suunnittelija Alexandra Hessen (P+S International) kanssa toteutettu It’s different -tapettimallisto on lämpimän nostalginen. Mallistossa näkyy muusikon oma kädenjälki ja siinä yhdistyvät vaikutteet Bohlenin yksityiselämästä sekä menestyksekkäästä kansainvälisestä urasta.

Pesunkestävä non-woven tapetti
Rullakoko 10,05x 0,53m +/- 3%
Tapetin laatu ~180g / m2
Hinta noin 49 eur/rll
Lisätietoja: www.tapetit.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kuvatapetti sisusta tapetilla tapettiuutuudet