Terassi-ja parvekelasitus jatkavat syksyä – katso video!

Talo

Syksy jatkuu pidempään ja talvi alkaa myöhemmin, kun terassi tai parveke on lasitettu. Katso videolta lisää!

Lasiterassin hankinnalla vältät talven ikävät vaikutukset: lumen luonnin ja syksyn roskien ikävät sotkut. Tavarat voit jättää lasitettuun tilaan koko vuodeksi. Syyspäivinä lämpötilaero lasitetun tilan ja lasittamattoman tilan välillä on huomattava.

Uusi pystypuitteeton seinärakenne – esteetön näkymä ympäristöön

Muunneltavissa oleva, helposti liikkuva lasiseinä lisää terassin käyttömahdollisuuksia ja oleskelutilaa.

Lumonin uusi seinärakenne parantaa käyttäjäkokemusta. Erityistä lasiseinissä on se, ettei niissä ole lainkaan karmeja tai puitteita lasilevyjen välissä tai pinnalla. Puitteeton lasiterassi tarjoaa avoimen, esteettömän näköalan ympäristöön. Uuden avautumistavan ansiosta lasit muodostavat avatussa asennossa siistin, verhomaisen elementin.

Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja siksi koko tila on hyötykäytössä oleskelutilana. Käyttö on vaivatonta, koska lasit liikkuvat helposti ja kevyesti. Lasiseiniin ja kattoon voidaan asentaa lisävarusteena auringonsuojaverhot.

Koko terassipaketin toimitus samasta paikasta

Lumon tarjoaa koko terassipaketin toimituksen: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät. Lumonin valikoimaan kuuluu uuden lasiterassimalliston lisäksi parvekkeiden alumiini- ja lasikaiteet, parvekelasitukset sekä uudis- ja korjausrakentamiseen koko parvekejulkisivut.

 

Lisätietoja: www.lumon.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lasiterassi parvelasit terassilasitus