A-Tiilikate Muovialuskate, kondenssisuojattu, Anticon Proof

Kondenssisuojattu muovialuskate on yläpinnaltaan tiivis ja huokoiselta alapinnaltaan imukykyinen. Tiivis yläpinta estää vesivuotojen pääsyn eristetilaan. Lisäksi aluskate kerää alapintaansa siihen tiivistyneen kondenssikosteuden ja haihduttaa sen ilmaan.

Paino 132 g/m2. Vesitiiveysluokka W1 myös vanhennuksen jälkeen. Muotoutuu helposti läpivientien ympärille. Materiaalitakuu 20 vuotta. Valmistettu Suomessa.

Menekki:

katon pinta-ala x 1,25

Asennusohje:

Aluskate levitetään kattotuolien päälle yleensä vaakasuuntaan ja kiinnitetään huopanauloilla tai hakasilla. Samanaikaisesti aluskatteen päälle asennetetaan tuuletusrimat (esim. 22 x 50 mm) kattotuolien suuntaisesti. Aluskatteen asennus aloitetaan läheltä lappeen alareunaa huomioiden mahdollisen veden poispääsy aluskatteen päältä. Kaikissa tilanteissa aluskatteen on yletyttävä selvästi ulkoseinärakenteen ulkopuolelle. Aluskatetta limitetään vähintään 150 mm sekä vaaka- että pystysaumoissa. Pituussuuntaiset jatkokset tehdään kattotuolien kohdalle. Katon harjalla vastakkaisten lappeiden aluskatteet tuodaan reilusti harjan yli.

Mitat 60 m2/rll, leveys 1500 mm, pituus 40 m

0.00 €

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.