Acalor Formaterm M

Formaterm M on todellinen monikäyttöradiaattori. Sen tyylikkään ja täysin uudenlaisen aaltomaisen muotoilun ansiosta se soveltuu erinomaiseksi lämmönlähteeksi kaikkialle, missä vaaditaan tehokkuuden ja teknisen toimivuuden lisäksi myös näyttävyyttä.

Korkealuokkaisten materiaalien ja pintakäsittelyn ansiosta radiaattori on helppo pitää puhtaana. Formaterm M on tarkoitettu lähinnä kosteisiin tiloihin, mutta tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta se on yhtä edustava niin olohuoneessa, eteisessä, makuuhuoneessa kuin julkisissa tiloissakin – Formaterm -radiaattoreita uskaltaa näyttää.

Kolme erilaista värivaihtoehtoa.

0.00 €

Acalor Oy

http://www.acalor.fi

Acalor Oy on perustettu vuonna 2011 ja sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Ähtärissä. Yritys valmistaa lämmityspattereita kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kokemusta alumiinista ja kuparista valmistettujen lämmitys-ja kuivauspatterien osalta on vuodesta 1985. Yrityksen tuotteita on Formaterm M, Formaterm T, Nysse ja Nysse linja-autopatterit. Tuotteet ovat täysin kotimaisia, Suomessa valmistettuja ja CE-hyväksyttyjä.