Acalor Formaterm T

Suomalainen rakentaja on vuosien mitaan totutettu ajatukseen, että patteri on ainoastaan lämmittämistä varten. Formaterm -radiaattorit on suunniteltu niin tyylikkäiksi, että ne käyvät jopa sisustuselementeistä. Suunnittelijan ei enää tarvitse miettiä, miten patterit saataisiin pois näkyvistä – Formaterm -radiaattoreita uskaltaa näyttää.

Formaterm -radiaattorit voidaan kytkeä sekä käyttövesi-, että lämmitysjärjestelmään turvallisesti. Suunnittelijalle tällainen monikäyttöinen radiaattori antaa lisää mahdollisuuksia. Formaterm -radiaattorin asentaminen on helppoa eri lämmistysjärjestelmiin.

Formaterm T on kaunis, tikapuumallinen sisustusradiaattori, joka soveltuu lämmitykseen ja kuivaukseen kylpyhuoneissa, pesutiloissa ja muissa kosteissa tiloissa. Radiaattorin voi asentaa myös kodin muihin tiloihin. Radiaattori on valmistettu korkealaatuisesta kupariputkesta ja putkiston suojat on valmistettu alumiinista. Siksi radiaattori kestää kosteissa tiloissa – niin sisältä kuin ulkoakin. Formaterm T -mallia valmistetaan sekä pienempitehoisena kuivausmallina että tehokkaampana lämmitysmallina.

Kolme erilaista värivaihtoehtoa.

0.00 €

Acalor Oy

http://www.acalor.fi

Acalor Oy on perustettu vuonna 2011 ja sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Ähtärissä. Yritys valmistaa lämmityspattereita kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kokemusta alumiinista ja kuparista valmistettujen lämmitys-ja kuivauspatterien osalta on vuodesta 1985. Yrityksen tuotteita on Formaterm M, Formaterm T, Nysse ja Nysse linja-autopatterit. Tuotteet ovat täysin kotimaisia, Suomessa valmistettuja ja CE-hyväksyttyjä.