ACD Retro Combo Plus 8,6 m², musta runko

+ kasvihuone ja vaja samassa 
+ puulattia ja hylly 225×32 cm sisältyy 
+ 4 mm karkaistu turvalasi 
+ vajaosassa katto ja seinät tummaksi pinnoitettua turvalasia, jolloin sisälle ei näy ulkoa

Huoleton ja turvallinen Combo on kasvihuoneen ja varaston yhdistelmä. Kasvien viljelyyn on tilaa 5,2 neliön verran ja varastotilaa n. 3,4 neliötä. Varastossa puulattia ja tuuletusritilä sekä hylly (225×32 cm) päätyseinällä. Tilat ovat erotetut seinällä jossa ovi varastotilaan. Varaston katto 4 mm pinnoitettu turvalasi, kasvihuoneen katto 4 mm karkaistu kuviolasi. Huoneeseen kuuluu integroitu sokkeli maa-ankkureilla,

ACD – turvallisuutta ja laatua
ACD kasvihuoneissa on vahva alumiinirunko ja 4 mm karkaistut turvalasit. Karkaistut kuviolasit katossa hajottaa suoraa auringonvaloa ja luo näin suotuisat kasvuolosuhteet. Karkaistut lasit kestävät tavallista paremmin ja turvalasina soveltuvat myös oleskelutilaksi. Turvalasi kestää on noin viisi kertaa vahvempaa, eikä rikkoutuessaan viillä ihoa niin kuin tavallinen lasi.

Kaikissa ACD huoneissa on integroitu sokkeli ja kantavissa paikoissa koteloidut profiilit. Nämä yhdessä karkaistujen lasien kanssa tekevät huoneesta tukevan ja turvallisen.

Koko 8,6 m² harjakorkeus 235 cm, räystäskorkeus 179 cm, lukollinen liukuovi 70 cm, leveys 232 cm, pituus 371 cm, 1 kattoluukku.

3995.00 €

ACD

http://www.kivikangas.fi

Belgiassa valmistetut vankkarakenteiset ACD-kasvihuoneissa on katemateriaalina karkaistu lasi. Huoneet ovat tavallista korkeampia ja sisältävät integroidun sokkelin ja liukuoven vakiovarusteena.