Ariterm Arimax 240

Arimax 240 on monipuolinen, pääasiallisesti kiinteän polttoaineen käyttöön tarkoitettu kattila, joka toimii yläpaloperiaatteella. Siinä voidaan polttaa useita eri poltto-aineita: 50 cm halkoja, klapeja, palavia talousjätteitä sekä stokeripolttimella varustettuna haketta, turvetta ja pellettiä.
Tulipesän täyttöluukku on yhtä leveä kuin itse tulipesäkin, joten polttoaineen täyttö sujuu helposti. Eteen avautuvien luukkujen ansiosta kattilan täyttö ja puhdistus tapahtuu kätevästi. Puhdistusta helpottaa myös huomattavasti irrotettava tuhkalaatikko.

Malleja on 240, 240 K ja 240 K stokeriaukolla. Arimax 240 K on varustettu lämminvesikierukalla. 240 K stokeriaukolla on varustettu lämminvesikierukalla ja stokeriaukolla. Aukko voi sijaita kattilan oikealla tai vasemmalla sivulla.

  • Teho puulla: 20-40 kW
  • Vesitilavuus: 70 L
  • Paino (brutto): 285 kg
  • Varaajasuositus: 1000-3000 l
  • Suo. veto palotilassa: noin 15 Pa
  • Savuhormisuositus: 170 Ø mm

0.00 €

Ariterm Oy

http://www.ariterm.fi/

Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia ja toimintavarmoja, joilla saavutetaan pitkä käyttöikä. Samanaikaisesti lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin. Ariterm on skandinavian johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kaksi maata joilla on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se. Se varmistaa että laitteisto on suunniteltu pohjolan ilmastoon.