Ariterm Axon Silver

Axon pellettipoltin on kevytrakenteinen, pienikokoinen ja tehokas, joka on valmistettu haponkestävästä ja korkeita lämpötiloja kestävästä teräksestä. Axonin avulla siirryt kätevästi kotimaisen uusituvan pellettienergian käyttäjäksi. Vaakaan suuntautuvan liekkinsä ansiosta Axon voidaan sijoittaa kattiloihin, joissa ei ole korkeaa palotilaa. Se on joustava ratkaisu siirryttäessä mm. puulämmityksestä pellettilämmitykseen.

Axon voidaan helposti ja nopeasti asentaa useisiin markkinoilla oleviin kiinteän polttoaineen kattiloihin. Axonissa on automaattinen sytytysjärjestelmä, joten sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Polttimen palopään sisäputki on terästä, mikä takaa sille pitkän käyttöiän. Polttimen toimintaa ohjaa kattilan lämpötila-anturi.

0.00 €

Ariterm Oy

http://www.ariterm.fi/

Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia ja toimintavarmoja, joilla saavutetaan pitkä käyttöikä. Samanaikaisesti lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin. Ariterm on skandinavian johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kaksi maata joilla on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se. Se varmistaa että laitteisto on suunniteltu pohjolan ilmastoon.