Ariterm Biomatic Basic

Ariterm Biomatic Basic soveltuu käytettäväksi useimpien markkinoilla olevien pellettipoltimien kanssa. Kattila on varustettu savukaasuimurilla, joka luo parhaat edellytykset pelletin poltolle.

Biomatic Basic:ssa on pystykonvektio (sama kuin Biomatic+ kattilassa), jolla tunnetusti saavutetaan korkea hyötysuhde. Kattila on varustettu perinteisillä ja helppolukuisilla analogimittareilla. Suuri 50 litran tuhkalaatikko on helppo vetää ulos kattilasta ja tyhjentää.

0.00 €

Ariterm Oy

http://www.ariterm.fi/

Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia ja toimintavarmoja, joilla saavutetaan pitkä käyttöikä. Samanaikaisesti lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin. Ariterm on skandinavian johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kaksi maata joilla on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se. Se varmistaa että laitteisto on suunniteltu pohjolan ilmastoon.