Aurinkokiuas Kide

Kide -sähkökiukaat lämpiävät 45–60 minuutissa löylykuntoon. Kiukaat lämpenevät koko pituudeltaan joka takaa tasaisen ja miellyttävän lämmön lattiasta kattoon. Kiukaan päältä saa miehekkään tuhdit, sivuilta lempeän pehmeät löylyt.

Kiukaissa on kiinteä ohjauskeskus jossa on 8 tunnin esiajastus ja 4 tunnin päälläoloaika. Säätökytkimet sijaitsevat alhaalla kiukaan etupuolella.

E-malleissa on kotimainen laadukas ja helppokäyttöinen ohjauskeskus, jonka ohjauspaneeli voidaan asentaa saunan sisälle. Ohjauspaneelissa on 5 metrin kaapeli. Lämmönsäädön lisäksi esiajastus ja päälläoloajan säätö. LED-näyttö. Mukana lämpötilatunnistin ylikuumenemissuojalla ja 5 metrin kaapelilla.

Mallit: Kide 6K / Kide 6E / Kide 8K / Kide 8E / Kide 10E
  • Teho: 6kW / 6kW / 8 kW / 8 kW / 10 kW
  • Saunan minimikoko: 5m3 / 5m3 / 8m3 / 8m3 / 10m3
  • Saunan maksimikoko: 9m3 / 9m3 / 12m3 / 12m3 / 18m3
  • Mitat (LxSxK): 330x330x1200 mm

0.00 €

Aurinkokiuas

http://www.aurinkokiuas.fi/

Aurinkokiuas tarjoaa laajan valikoiman sähkö- ja puukiukaita, puu/sähkökiukaita, saunatuotteitta ja lauteita, jotka sopivat sekä perinteisiin että moderneihin saunoihin. Puu/sähkö-yhdistelmäkiukaissa olemme johtava valmistaja maailmassa. Aurinkokiukaiden suunnittelussa ja valmistuksessa olennaista on design, innovatiivisuus, ympäristöystävällisyys sekä erityisen vahvat rakenteet ruostumattomasta teräksestä ja muista korkealaatuisista materiaaleista. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja saunomisnautinnon maksimoimiseksi. Tyylikkäät ja laadukkaat Aurinkokiukaat valmistetaan käsityönä Suomessa ja niillä on oikeus käyttää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippua. Aurinkokiukaiden muhkeissa löylyissä tunnet aurinkoisuuden ja positiivisuuden virtaavan suonissasi! Kaikki Aurinkokiukaat ovat mallisuojattuja.