Aurinkokiuas Lupaus

Lupaus-sähkökiukaat ovat kokonaan aidosta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laatutuotteita. Vaikka kiuas lämpenee koko matkaltaan, se on saunomisvalmis jo 30–45 minuutissa. Kuten Lupaus-puukiukaissakin, ulkovaippa on harjattua RST:ta.

Kiinteä ohjauskeskus mahdollistaa 8 tunnin esiajastuksen ja 4 tunnin päälläoloajan. Huolimatta edullisesta hinnasta, tutusta kotimaisesta Aurinkokiuas-laadusta ei ole tingitty. Valmistettu kokonaan aidosta harjatusta ruostumattomasta teräksestä.

Mallit: Lupaus 6,6 / Lupaus 9,0

  • Teho: 6,6kW / 9kW
  • Saunan minimikoko: 6 m3 / 8 m3
  • Saunan maksimikoko: 10 m3 / 14 m3
  • Mitat (LxSxK): 310x310x950 mm

0.00 €

Aurinkokiuas

http://www.aurinkokiuas.fi/

Aurinkokiuas tarjoaa laajan valikoiman sähkö- ja puukiukaita, puu/sähkökiukaita, saunatuotteitta ja lauteita, jotka sopivat sekä perinteisiin että moderneihin saunoihin. Puu/sähkö-yhdistelmäkiukaissa olemme johtava valmistaja maailmassa. Aurinkokiukaiden suunnittelussa ja valmistuksessa olennaista on design, innovatiivisuus, ympäristöystävällisyys sekä erityisen vahvat rakenteet ruostumattomasta teräksestä ja muista korkealaatuisista materiaaleista. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja saunomisnautinnon maksimoimiseksi. Tyylikkäät ja laadukkaat Aurinkokiukaat valmistetaan käsityönä Suomessa ja niillä on oikeus käyttää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippua. Aurinkokiukaiden muhkeissa löylyissä tunnet aurinkoisuuden ja positiivisuuden virtaavan suonissasi! Kaikki Aurinkokiukaat ovat mallisuojattuja.