Biolan Saunasuodatin

Kätevä käyttää, helppo huoltaa! Biolan Harmaavesisuodattimet ovat ensisijaisesti tarkoitettu sijoitettavaksi ulkotiloihin. Jätevedet johdetaan suoraan suodattimeen joko viettoviemärillä tai pumppukaivon avulla.

  • puhdistamo vähäisille pesuvesille
  • kapasiteetti 250 litraa vuorokaudessa
  • asennetaan maan päälle
  • kotimainen ja ekologinen suodatinmateriaali
  • sopii myös talvikäyttöön

Jätevesijärjestelmän rakentaminen tai sen muuttaminen edellyttää kunnan rakennusvalvonnan myöntämää rakennus- tai toimenpidelupaa tai toimenpideilmoitusta. Vähäisille jätevesimäärille tarkoitetun käsittelyjärjestelmän rakentamiseen tai muuttamiseen ei lupaa välttämättä vaadita. Käytäntö tulee tarkistaa sen kunnan rakennusvalvonnasta, missä kiinteistö sijaitsee.

Biolan Saunasuodatin sijoitetaan maan päälle paikkaan, johon ei kerry seisovaa vettä esimerkiksi tulva-aikana. Puhdistamo voidaan asentaa ulos ilman sääsuojaa. Laite on lämpöeristetty, minkä ansiosta se toimii pikkupakkasilla. Mikäli suodatinta käytetään talvella, siihen on kuitenkin asennettava lisävarusteena saatava Biolan lämmityskaapeli, tai suodatin tulee sijoittaa tilaan, jonka lämpötila on nollan yläpuolella.

1438.60 €

Biolan Oy

http://www.biolan.fi/

Biolan Oy on yksityinen perheyhtiö, jonka kotipaikka on Euran kunta. Biolan valmistaa ja myy luonnonmukaiseen viljelyyn ja ekologiseen viheralueiden hoitoon soveltuvia tuotteita sekä ympäristötuotteita. Omaa tuotantotoimintaa on Suomessa, Eestissä ja Kiinassa.Tuotteita on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa jo 1970-luvulta lähtien.