Cello Roller

Cello Roller on on käytännöllinen ja annetun tilan mukaan joustava säilytysjärjestelmä, joka pystytetään omille jaloilleen. Cello Roller -järjestelmä on helppo koota ja saat sen helposti mukaan myös muuttaessasi.

Cello Roller -koripaketeista, hyllyistä ja tangoista rakennat tarpeitasi vastaavan ja toimivan säilytystilan. Korien kiskoissa on pieni pyörä, joten korit liukuvat sulavasti ja niitä on helppo käyttää. Cello Roller -järjestelmää myydään sekä valkoisena että hopeanharmaana.

0.00 €

Cello

http://www.cello-info.com

Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita sekä kotiin että puutarhaan. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita – Cello on tyylikkäitä kokonaisuuksia. Cello-tuotteet ovat laadultaan hyviä, toimivia ja kestäviä. Ne hankitaan alan parhailta tavarantoimittajilta. Cello tarjoaa aina parhaan vastineen rahoillesi, sillä tuotteiden hintataso on pysyvästi kohtuullinen. Cello-tuotteet on jaoteltu neljään tyylisuuntaan aina, kun se on luontevasti mahdollista. Tyylisuunnat auttavat asiakasta tekemään oman maun mukaisia valintoja kaikissa tuoteryhmissä ja muodostamaan linjakkaita ja näyttäviä kokonaisuuksia. Yli 2000 tuotteen Cello-tuoteperhe on monipuolinen, trendikäs ja uudistuva. Tuomme kuukausittain markkinoille uusia tarkoin valittuja tuotteita ja kokonaisuuksia. Yksinoikeudella K-raudoista ja Rautioista.