Cobb Premer Gas

Cobb-grillillä voit valmistaa mitä ruokaa tahansa – koska tahansa. Se savustaa, hauduttaa, paistaa, keittää – oikeilla lisätarvikkeilla se tekee mitä vain. Eri lisätarvikkeiden käyttötavat on kuvattu esitteessämme sekä sivustossamme.

 

Rakenteensa ansiosta grillin ulkopinta pysyy viileänä, ja sen vuoksi grilliä voi käyttää tavallisen pöydän päällä ja jopa siirtää, kun se on toiminnassa. Grilli painaa vain muutaman kilon, ja siksi se on helppo ottaa mukaan retkelle suojalaukussa (lisätarvike). Pienestä koostaan huolimatta grillin kapasiteetti on suuri. Siihen mahtuu kokonainen broileri tai muu isokokoinen pala lihaa, joita varten kannattaa hankkia paistoritilä (lisätarvike). Paistoritilä nostaa lihan korkeammalle, jolloin se kypsyy epäsuoran lämmön avulla eikä tarvitse kääntämistä.

 

Hiilitilan reunalla on syvennys, jossa kasvikset ja perunat kypsyvät mukavasti folioon käärittyinä yhtä aikaa grillilevyillä kypsyvän lihan kanssa. Cobbilla voi siis valmistaa koko aterian ilman, että välillä pitäisi juosta keittiöön kattilaa tai pannua tarkastamaan.

Syvennykseen voi myös kaataa vettä, olutta tai viiniä, jolloin höyry antaa lihalle lisää mehevyyttä.

Syvennykseen kannattaa aina lisätä nestettä, sillä kypsymisen aikana sulava rasva valuu grillilevyn reunan yli syvennykseen. Neste tai muut ruoka-aineet estävät rasvan palamisen kiinni eikä ruuanvalmistuksessa muodostu silloin tarpeetonta savua. Näin myös grillin puhdistus käy helpommin.

 

Cobbin omilla briketeillä grilli on käyttövalmis jo 2 minuutissa – voit hankkia niitä kauppiaaltasi. Voit toki käyttää myös tavallisia brikettejä. 6–8 tavallista brikettiä antaa riittävästi lämpöä noin 1,5 tunniksi. Huomaa kuitenkin, että brikettien laatu voi vaihdella huomattavasti. Suosittelemme Head Bead -brikettien käyttämistä.

219.00 €