Ebeco Cable Kit 200

Lattialämmitys antaa hyvät mahdollisuudet energiatehokkaaseen lämmitykseen.
Lämpökaapeli on ohut, vain 4 mm. Se on joustava ja taipuisa, mikä helpottaa asentamista. Kaapeli kiinnitetään paketissa olevalla teipillä.

Lattialämmityksen voi asentaa paikalla olevan lattiarakenteen kuten betonin, kips- tai lastulevyn päälle. Kaapeli laitetaan ohueen silotekerrokseen. Sen voi myös aivan hyvin laittaa puupalkkiin. Cable Kit 200 asennetaan 120 W/m² saakka.

Ohjaat lattialämmitysjärjestelmää EB-Therm 205 -termostaatin avulla. Siinä on kaksi esiasennettua energiansäästöohjelmaa, toinen koti- ja toinen konttoriympäristöä varten. Kaikki Ebecon lattialämmitystermosaatit ovat digitaalisia, ja ne on varustettu fuzzy-tekniikalla minimaalista lämmönvaihtelua varten.

Jos haluat todella energiajärkevän vaihtoehdon, suosittelemme lämpimästi, että asennat Cable Kit 200:n yhdessä Cable Board -eristyslevyn kanssa. Järjestelmät on optimoitu yhdessä käytettäväksi ja voit säästää niiden avulla jopa 35 % energian kulutuksestasi verrattuna täysin eristämättömään järjestelmään

0.00 €

Ebeco

http://www.ebeco.fi/

Enemmän kuin lattialämmitys! Käytämme Heating Solutions -iskulausetta kuvaamaan valikoimamme ja osaamisemme laajuutta. Selvällä suomen kielellä puhutaan Lämpöratkaisuista, mikä tarkoittaa, että voimme korjata monenlaisia odottamattomia, kylmyyteen liittyviä ongelmia.