Ebeco Cable Kit 300

Lattialämmitys, jossa on ainutlaatuiset mahdollisuudet, yksilöllinen sovellus kiinnitystavasta termostaatin ulkonäköön saakka. Sen lisäksi se on optimoitu energiatehokkaaseen lämmitykseen.

Lämpökaapeli on ohut, vain 4 mm. Se on joustava ja taipuisa, mikä helpottaa asentamista. Kiinnitä kaapeli teipillä tai liimasauvalla. Cable Kit 300:een kuuluvat molemmat, valitse se joka sinusta on parempi tai yhdistele ne.

Lattialämmityksen voi asentaa paikalla olevien lattiarakenteiden kuten betonin, kipsi- tai lastulevyn päälle. Kaapeli laitetaan silloin ohueen silotekerrokseen. Sen voi laittaa aivan hyvin myös puupalkkiin. Cable Kit 300:n voi asentaa tulenaran materiaalin päälle 120 W/m² saakka ja betonin päälle 160 W/m² saakka. Täten se sopii erinomaisesti ulkotilakäyttöön, jossa tarvitset sisätiloja suurempaa tehoa

0.00 €

Ebeco

http://www.ebeco.fi/

Enemmän kuin lattialämmitys! Käytämme Heating Solutions -iskulausetta kuvaamaan valikoimamme ja osaamisemme laajuutta. Selvällä suomen kielellä puhutaan Lämpöratkaisuista, mikä tarkoittaa, että voimme korjata monenlaisia odottamattomia, kylmyyteen liittyviä ongelmia.