Ebeco Foil Kit

Täydellinen lattialämmityspakki jossa lämmityskalvo. Asenna vaivattomasti lämmitys puulattian tai laminaatin alle. Sisältyy alan GBR-ohjeistukseen ”Lattialämmitteinen puulattia”. Optimoitu energiatehokkaaseen lämmitykseen.

Lämmityskalvo on kestävä, varmakäyttöinen ja erittäin ohut – vain 0,3 mm. Siinä ei ole halogeenia eikä PVC:tä. Kytke kalvo yhteen pakettiin kuuluvien kaksoiseristävien liitäntäkaapeleiden ja liitäntäpuristimien kanssa. Tähän tarvitaan puristuspihdit.

Lattialämmityksen voi asentaa paikalla olevan lattiarakenteen kuten betonin, kipsi- tai lastulevyn päälle, kuivissa tiloissa. Jos lattialla on muovimatto, se täytyy poistaa ennen asennusta. Kalvo asennetaan aina yhdessä Ebisol -eristyslevyn kanssa. Siten saat energiaa säästävän järjestelmän, joka vaimentaa erinomaisesti askelten ääniä.

Ohjaat lattialämmitysjärjestelmää EB-Therm 205 -termostaatin avulla. Niissä on kaksi esiasennettua energiansäästöohjelmaa, toinen koti- ja toinen konttoriympäristöä varten. Kaikki Ebecon lattialämmitystermostaatit ovat digitaalisia, ja ne on varustettu fuzzy-tekniikalla mahdollisimman vähäisen lämmönvsaihtelun takia.

0.00 €

Ebeco

http://www.ebeco.fi/

Enemmän kuin lattialämmitys! Käytämme Heating Solutions -iskulausetta kuvaamaan valikoimamme ja osaamisemme laajuutta. Selvällä suomen kielellä puhutaan Lämpöratkaisuista, mikä tarkoittaa, että voimme korjata monenlaisia odottamattomia, kylmyyteen liittyviä ongelmia.