Ebeco Thermoflex Kit 300

Lattialämmitys tarramatolla, sen kun vain rullaat auki. Mainio käytettäväksi avoinaisilla, säännöllisillä pinnoilla, joissa on vähän esteitä.

Asennus tapahtuu joustavasti ja nopeasti, koska vältät sekä cc-etäisyyden mittaamisen että kaapelin kiinnittämisen. Laite on esiasennettu tarramattoon, joka rullataan auki ja kiinnitetään samalla kertaa. Mattoa voi leikata helposti ja asettaa halutulle pinnalle. Lämpökaapeli on ohut, vain 4 mm.

Lattialämmityksen voi asentaa paikalla olevan lattiarakenteen kuten betonin, kipsi- tai lastulevyn päälle. Se laitetaan ohueen silotekerrokseen.

Ohjaat lattialämmitysjärjestelmää EB-Therm 355 -termostaatin avulla. Siinä on kaksi esiasennettua energiansäästöohjelmaa, mutta voit myös asentaa siihen aivan ohjelmasi omien lämmitystarpeittesi mukaan. mukaan. Jos haluat vaihtaa kuoren väriä, tarjolla on Front Cover-varusteet pronssisina ja aluminisina. Kaikki Ebecon lattialämmitystermostaatit ovat digitaalisia ja niissä on fuzzy-tekniikka minimaalista lämmönvaihtelua varten.

0.00 €

Ebeco

http://www.ebeco.fi/

Enemmän kuin lattialämmitys! Käytämme Heating Solutions -iskulausetta kuvaamaan valikoimamme ja osaamisemme laajuutta. Selvällä suomen kielellä puhutaan Lämpöratkaisuista, mikä tarkoittaa, että voimme korjata monenlaisia odottamattomia, kylmyyteen liittyviä ongelmia.