Eco Powerad

Pienempi kooltaan mutta suurempi teholtaan kuin tavallinen lämpöpatteri – Eco-Poweradissa yhdistyvät elegantti ulkonäkö ja energiatehokkuus. Selkeät linjat ja visuaalinen yksinkertaisuus viehättävät niitä, jotka haluavat parantaa tai täydentää kotinsa tai toimistonsa ulkonäköä ja lämmöntuottoa.

Siirtämällä lämmön ihanteellisesti lattiasta ylöspäin, Eco-Powerad on jopa 31% energiatehokkaampi kuin vastaava perinteinen lämpöpatteri, ja se toimii erinomaisesti minkä tahansa vesikiertojärjestelmän kanssa.

Puhallinteknologia mahdollistaa tehokkaan lämmöntuoton ja sallii keskuslämmityksen toiminnan jopa alhaisessa 40 asteen lämpötilassa.

Eco-Powerad asennetaan aivan samalla tavalla kuin perinteinenkin vesikiertopatteri, mutta painaa alle puolet sen painosta ja on myös ulkomitoiltaan pienempi, jolloin sen sijoittelu ja asentaminen on helppoa niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin. Puhallinlämmittimen sijoittaminen on usein myös vapaampaa kuin perinteisissä ratkaisuissa.

0.00 €

Nuosmaa

http://www.nuosmaa.fi/

Tarjoamme asiakkaillemme valmiita kokonaisratkaisuja kattavasta valikoimasta lämmityskattiloita, varaajia, aurinkopaneeleita ja puhallinlämmittimiä, joista pystymme luomaan jokaiseen kotiin parhaiten sopivan yhdistelmän.