Ekowell EVT 750

EVT -malli on erinomainen ratkaisu 100 – 200 neliön taloon.

Varaajalla varustetuissa malleissa on käyttöveden kuumakaasutulistus. EVT ja EVTM -malleihin on saatavana alijäähdytys lisävarusteena. Tehot on määritelty olosuhteissa maaliuos 0 / -3*C, lauhtuminen +40*C.

Kaikissa malleissa on vakiona toinen lämmityspiiri optiona sekä vaihejärjestyksen osoittava kWh-mittari.Varaajalla varustetuissa malleissa (koko 340L) on käyttöveden kuumakaasutulistus. EVT ja EVTM -malleihin on saatavana alijäähdytys lisävarusteena. Tehot on määritelty olosuhteissa maaliuos 0 / -3*C, lauhtuminen +40*C.

  • Lämmitysteho: 9,0 kW
  • Mitat (KxLxS): 1930x1100x625 mm
  • Paino: 319kg
  • Sähkövastuksen teho: 6 kW
  • Kompressorin tyyppi: ZH26
  • Kompressorin ottoteho: 2,6 kW

0.00 €

Ekowell

http://ww.ekowell.com

Ekowell Oy on Suomalainen ja kansainvälisesti tunnettu maalämpöpumppujen valmistaja jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat tulistuksenpoistolla varustetut lämpöpumput, jotka ovat kuuluneet tuotantoomme jo vuodesta 1988 lähtien. Toinen vahva ja muista lämpöpumppujen valmistajista poikkeava asia on lämmönsäätöjärjestelmä, joka on pelkästään lämpöpumppukäyttöön kehitetty Ekologi. Ekowell Oy on myös vahva elektroniikan osaaja, mikä näkyy Ekologin ominaisuuksissa nyt ja tulevaisuudessa. Ekowell-lämpöpumput valmistetaan pohjoisessa Rovaniemellä, joten olosuhteet täällä ovat tuotekehitykselle erinomaiset. Sitä tukee myös maan ainoa lämpöpumppulaboratorio. Jälleenmyyjämme löydät täältä. SUOMEN LÄMPÖPUMPPUYHDISTYKSEN JA SUOMALAISEN TYÖNLIITON JÄSEN.