Elfoil Jatkuvatoiminen Lattialämmitys

Jatkuvatoiminen lattialämmitys perustuu lattiarakenteisiin asennettuihin lämpökaapeleihin, kaapelimattoihin tai lämpöelementteihin. Lämpö siirtyy pintalattiaan joko suoraan tai lattian rakenteiden kautta. Lämmin lattiapinta luovuttaa noin puolet lämmöstään lämpösäteilynä ja loput suoraan huoneilmaan. Säteilylämpö siirtyy huoneen seiniin, kattoon, huonekaluihin ja muihin esineisiin, jotka puolestaan luovuttavat lämpöään edelleen huoneilmaan.

Jatkuvatoiminen lämmitys sopii puurakenteisiin lattioihin, jotka eivät sisällä lämpöä varaavia rakenteita. Se sopii myös betonilattioihin tiloissa, joissa lattian lämpötilan halutaan olevan aina sama (pesuhuone, WC jne.). Myös muihin asuintiloihin voidaan asentaa jatkuvatoiminen lämmitys lattian rakenteesta riippumatta.

0.00 €

Elfoil Oy

http://www.elfoil.fi/

Elfoil Oy on vuonna 1981 perustettu sähkölämmityslaitteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme itse ALSON -katto- ja lattialämpöelementtejä Lahdessa sijaitsevalla tehtaallamme. Lisäksi tuomme maahan lukuisia erilaisia sähkölämmityslaitteita sekä kiinteistö- että teollisuuskäyttöön. Myymme kaikkia tuotteitamme tukkukauppiaana sähköurakoitsijoille, muille tukkuliikkeille ja teollisuudelle kaikkialla Suomessa. ALSON-elementtejä viemme lisäksi moniin maihin eri puolilla maailmaa.